asrinhatasi Nagihanyldrm16 travel ilk aylarda iyi de sonradan eziyet. Puset hem oto koltuk hem de bebek arabasına takılıyordu iyiydi cidden ama şimdi pusete sığmıyor arabada yer kaplıyor falan cidden eziyet oldu
Minigimmm00 Nagihanyldrm16 hiç biri kabin bebek arabası kraft a9 plus veya x55 veya q77 öneririm aşırı hafif ve tek elle kapanıyor açılıyor
Mavikelebek54 Nagihanyldrm16 travele çok hevesliydim aldım çok ağır gerçekten pişman oldum bence kabin boy bebek arabası daha güzel her yere götür tek elle katla mis gibi
wiLL Nagihanyldrm16 hamilton kabin aldım. Doğduğundan beri onu kullanıyorum. Hem hafif hem açıp kapatma kolay
16122022 nazliicank önerinb için çok teşekkür ederim canım benim çoğu arkadasimda baston tavsiye etti
Nazlimu_ Nagihanyldrm16 şuanki aklım olsa travel almazdım. Puset kısmı evet çok güzel çok kullanışlı ama diğer aparatı malesef öyle değil. Çok ağır arabanın bagajı bile yeteri kadar büyük değilse zor sığar. Artık pusete sığmıyor bende bastonlardan alıcam.
Kasendem Nagihanyldrm16 eviniz üst kattaysa asansörünüz yoksa baston derim hatta chicco ohlala serisini öneririm ben çok memnunum 3.8 kg bir elimde bebek bir elimde araba 3 kat inip çıkabiliyorım hatta ohlala 3 ve 2 baya ufak katlanabiliyor
melike100412 Nagihanyldrm16 ikiside değil kabin tipi alın yer kaplamaz bastondan dayanıklı her yaşa uygun
Yigitefeannesi Nagihanyldrm16 travel çok ağır günlük çıkıyoruz belim kopuyor yaza baston alacağım 😮💨
Barlas_mom Yigitefeannesi e bebek indiriminde joie kabin boy aldım dün akşam ben alacaksanız kaçırmayın 3600 tl ye düşüyor
Cimcikbasan Kabin bebek arabası der susarım. Mükemmel ötesi. Tek başına bebekle katlayıp kullanabilirsin. Cok hafif, pratik ve sağlam
Barlas_mom Nagihanyldrm16 dün bende kabin ve baston arasında kalmıştım e bebek indiriminden kabin boy aldım bende travel vardı artık çok ağır oldu bebek büyüdükçe zor oluyor