TheMomm Mom_dery Eczacı arkadaş intihara teşebbüs ettiği için yasaklandığını söyledi ama ne kadar doğru bilemiyorum tabii.Ne güzel ya 5.5 ayda kurtulmussunuz.
Tweetyy TheMomm TheMomm şimdi baktım webden de satışı varmış hala. Bı muadili daha vardı zoretanin roaccutane yoksa ondan alıyordum. Evet ben kullanırkende bu duyumlar vardı hatta yeşil reçeteli ilaç ve Dr imza alıyordu yan etkileri intihar vs gibi şeyleri kabul ettiğine dair. Dudak için bişey kullanıyor musun? Blistex medplus tek geçerim bu konuda bütün markaları denedim
TheMomm Tweetyy Nivea, sebamed, bephantol kullanıyorum ama pek fayda etmiyor açıkçası vazelin biraz iyi geliyor dediğiniz markayı da bi araştırayım olmadı onu alırım artık teşekkür ederim 🌸 Roaccutane’nın mi satışı varmış ?
Aselhafsaa Kullanmaya devam edin kişiden kişiye göre değişiyor bazıları 1 yil bile kullandığı olutor benim 5. Ayda bitti mükemmel bisi 3 yil once kullandım hala bisi yok cildim cok guzel iyiki kullandim surec birsz zor ama kesinlikle degiyor
mini_ada TheMomm ben roaccutane kullandım fakat 6 ay değil 8 ay kullandım. Süreç kişiden kişiye değişiyor. Biz aynı anda 2 kız arkadaş kullandık. Zor bir süreçti fakat ikimizde verim aldık. Kendi adıma iyiki de kullanmışım.
TheMomm mini_ada Bizde 2 arkadaş kullanıyoruz aramızda 5 gün var onun kusma bitti izler geçmiyor bi turlu verim alamadık 😂
Yaren1 TheMomm bende kullandım dozu senin kilona göre ayarlıyor muhtemelen bir dahaki gidişinde yükseltir dozu suratına her hangi temizleme jeli yada sabun kullanma maske yapma onlar daha çok zarar veriyor ilaçı kullanırken hametan krem kullanmıştım kutu kutu bitirdim doktorum vermişti dışı mavi olucak iki şekilde hametan var en azından benim bildiğim bende kusma yapmamıştı ben direk roaccutane kullanmıştım tedavinin ne kadar sürdüğünü hatırlamıyorum ama sabret düzelicek ilacı bitirdiğim günden beri suratımda hiç çıkmadı diyebilirim kusma yapan yerler kapanıyor merak etme zaten ilaçın bir diğer özelliği gözenekleri sıkılaştırmak bol bol sıvı tüket ve karaciğeri yormayacak yemekler tüket biraz zor ve sancılı bir süreç ama sonunda değdiğini göreceksin bide güneş kremi kullan ve içerik olarak su bazlı olsun şimdiden geçmiş olsun
TheMomm Yaren1 Teşekkür ederim canım umarım değdiği günleri de gorurum 6 Ay sonuçta çok uzun bir süreç ama bir ilerleme yok demek ki roaccutane bu tedavide daha etkiliymiş keşke yasaklanmasaymış yapcak bi şey yok artık aknetrentle devam edeceğim 🤷♀️
arassmomss TheMomm Çok haklısın bitmek bilmiyor o süreç hiç geçmeyecek gibi gelir ama geçecek inandır kendini stresten de uzak durmaya çalışsan iyi olur bence o da süreci etkileyecektir muhakkak Çok geçmiş olsun umarım bir an önce kurtulursun canım benim 🩷
gunessenem TheMomm maalesef eğer çoksa bitmez benim uzun bir süre bitmemişti cildim yağlı olduğu için sivilceye meyilli