Elifinannesii_
Sizde onun yaptığını yapın. Cocugunuza oyun kurduğunda dikkatini dağıtmasına izin vermeyin.
Ben bu konularda hep kuralcı idim ve uyguladım.
Söyledim de eşimde söyledi. Örneğim görümcem 3.5 yıl önce doğum yapmıştı ve sarılıktan baygın beneği kucaktan indirmiyorlardır. İlk torun evet çok seviyoruz ama ben asla kucağıma almazdım, uyuyan çocuk kucağa aşınmaz çünkü yenidoğan daha neyin ne olduğunu bilmiyor sürekli uyanması filan. Bana sende al dediler ben uyuyan beneği kucağıma almam uykusunu bölünür yazık daha demiştim. Görümcemde benim gibi idi ama asla annesine babasına söz geçiremedi.
Benim bebeğim oldu, ve Birgün yeni uyuttum koydum kayınbabam geldi bebeği getir seveceğim dedi 25 günlük daha evime iki kere gelmiş. Kozumdan çıkmıyorlardı 40 gün. Dedim ki yeni uyuttum ee uyuyan bebek sevilmez mi dedi bende sevilir ama uykusu bozulmaz baba dedim(bebeğim 45 dakika uyuyup emen bir bebekti ve gazlı).
Eşim dedi ki sevilmez baba yazıl zaten annesi zor uyuttu.
Be bir daha evime gelmedi ne imiş bebeği sevdirmeymişim. Yahu madem sevmek için can atıyorsun neden 2 kere geldin. Ailemin yanında öyle davrandığım için saygısız mısın filan diye yüz çevirdiler. Oğlun dedi ben demedim ki be adam.