AngelMotherr Giden varmi acaba merak ediyorum. Gelişim açısından çok iyi dediğiniz detaylı şeyler anlatırsanız sevinirim. Bende cumartesi günü birsyerle on görüşme yapacağım inşallah memnun kalırım Anadolu yakası
Bhr28 AngelMotherr ebeveynli oyun grubuna gidiyoruz cumartesi günleri, 1 saat sürüyor . Kızım 3 yaşında . Her hafta Farklı bir içerik oluyor . En son gittiğimiz de ev yapmışlardı . Biz memnunuz
Kalbenbagli AngelMotherr merhaba benim kızım 7 aylıkken ataşehirde bir şubeye gittik burdan isim veriliyormu bilmiyorum şimdi çengelköyde biryer var oraya başlıcaz kesinlikle gelişimleri açısından ve sosyalleşmeleri açısından çok faydalı olduğunu düşünüyorum
MinikKoalam11 AngelMotherr ebeveynli oyun grubuna gitmeye başladık pazar günü 1,5 saat gelişimine katkı sağlayacağına eminim Pendik de bi yere götürüyoruz
Ysmndmrl AngelMotherr ben 13. Ayda başladım 6. Haftan itibaren uygulanabilen bir programmış bilseydim daha önce giderdim çok memnunum hafta 1 saat gelişimi için birşeyler yaptırıyorlar 1 saatte sosyalleşme sati var orda oyuncaklarla oyun oynuyorlar kızım çok seviyor. Her öğrettikleri şeyi neden yaptırdıklarını anlatıyor 15 haftadır gidiyoruz çok faydasını gördüm
AngelMotherr Bhr28 yorumun için teşekkür ederim biz 16 olduk. 13 seans gibi birsey dedi ayda 4 kez 3 Ay ama ücret söylemedi Siz nekadr gidiyorsunuz Yeni mi başladınız acaba
Bhr28 AngelMotherr biz 1 saatine 200 tl ödüyoruz . 3 ay önce başladık . Normalde bu yıl anaokuluna kayıt oldu ancak gitmek istemeyince bende zorlamadım . Belki bu şekilde okul ortamın da alışır diye düşünüyorum. Kızımın gittiği okul bir kolejin anaokulu idi biraz kalabalık gelmiş olabilir diye düşünüyorum çünkü oyun grubunu çok seviyor .
AngelMotherr Bhr28 aylik 800 oxman ona göre değerlendirme yapacağım da fiyat konusunda teşekkür ederim Onlar bize 12 haftada 1 gün 3 Ay peşin alıyor galiba ölçüp bicmem lazim
AngelMotherr Kalbenbagli merhaba cengelkoyde nerde acaba yer isim verebiliyorsunuz instgramda adresleri varmi özelden yazarsan sevinirim
wisesmom Kalbenbagli merhaba, biz de 7 aylığız. Bu ayda gidilmiyor zannediyordum. Nereye gittiğinizi yazabilir misiniz ?
Kavala_kurabiyesi MinikKoalam11 merhaba pendikte nereye goturuyorsunuz isim verilebiliyorsa soyler misiniz oglum 28 aylik, cocuklarin yaklasip dokunmasini istemiyor parkta bile sıkıntı yasiyoruz oyun gruplari ise yarar mi ki, tek bakiyorum evde tekiz
AngelMotherr Ysmndmrl nereye getiriyorsunuz ücreti nedir acaba İnstgram adresi varmi Ay ne güzel ya çok sevindim