Emreninannesi- Ayaz_123 bizim ki normal yürüyordu sonradan parmak ucunda yürümeye başladı anlamadım ya
Ayaz_123 Cyabanova bende örümceğe çok koyuyorum demekki ondan artık dikkat ederim zaten bebeğim tv izlemiyor açsam bile bakmaz
cftcdln Ayaz_123 8 aylık parmak ucundan başka yürüme şekli yok. Çok aktif bir bebek. Tv tablet telefon hiçbiri hayatımızda yok. Bu zamanlarda çok normal. Bir yaşından sonrasını bekleyelim bakalım 😊
oglumubeklerken Ayaz_123 desteksiz yürüyor da mı parmak ucunda yürüyor yoksa siz ellerini tutup yürüttüğünüz de mi parmak ucunda yürüyor
Ayaz_123 oglumubeklerken desteksiz yürümeye başlamadı daha ablası ben ellerimden tutup yürütüyorum o şekilde öle yürüyor her bebekmi böle bilemiyorum
oglumubeklerken Ayaz_123 oğlumda öyleydi. 11 aylıkken normal desteksiz yürümeye başladı şu an 14 aylık normal yürüyor aklına gelirse öyle bi an parmak ucuna kalkıyor sonra yine normale dönüyor merak etmeyin
Liiii Ayaz_123 kalçasından tutup yürütün yvaş ve net adım atar 11 aylığız düşe kalka gidiyor evin içinde
Azram_2021 Ayaz_123 canım ellerinse tuttugun zaman kollarını yukaeı kaldırmadan yürüt kolları baş izasının aşşagısımda olsum
Ozooo Ayaz_123 yürüteçe bindimi eğer bindiyse ondandır bir süre bindirmeyin ayağı yere bassın çorapsız olsun