Akays Muhendisella_ kızım 3 aylık daha yeni 120 cc vermemi söyledi doktorumuz 120 yapıyorum çoğu zaman bitiremiyor bile 20-30 cc artıyor
Akays Muhendisella_ 3 saat arayla 5-6 kez besliyorum arada emziriyorumda ama dediğim gibi 120cc yi bitirdiği çok çok nadir
tubaelif Haribo42 evet silikon ucu çıkarınca farklı yerlere takarak denedim nette görmüştüm bende video vardı
sbldmr123 Muhendisella_ En son reklam aldığını da açıklamıştı mühendisinoğlu, hiç biri güvenilir gelmiyor bana. İçeriklere oturup bakmak lazım. Hippte nişasta var kolza yağı var mesela kimse üstünde durmuyor
Muhendisella_ sbldmr123 prebiyotik icin devam ettim aslında. Reklâm aldığını bilmiyordum hep reddetigini biliyordum Ne kullanmak lazim ya
Bckagan Ben de hipp kullanıyorum günde bi kez gece 11 gibi veriyorum arkasında zaten haftasına göre ne kadar vermemiz gerektiği yazıyor benim bebeğimde 55 günlük 120 cc veriyorum bi kaç gündür 4 saat tok tutuyor
tcmedine bu dönemde az anne sütü ile birlikte bende verdim 3 saatde bir aptamil mamadan 120 cc içerdi
Kumsalada-fettahtoprak Selin1 gercektne mi benimkde 3.5 aylık yeni mamaya düştü 3 saate 600 CC icemiyor bugün farkettim 4 saat vermedim 100 CC içti bende mi acaba 5. Saate bir versem zaman arası çok diye sürekli bir mama yedirme moduna sokuyorum kendimi istemsizce
[silindi] Sevgimelegim dün avent aldım canım her duyduğumu ala ala zaten oğlanın altınlarından bi tane kaldı 🥺