aylinbb baston bana rahatsız geliyor açıkçası kumaş üzerinde oturması vs. bir de çoğu model yatmıyor. biz 6-7 aylıktan beri kabin tipi kullanıyoruz çok memnunum muhtemelen bebek arabasını bırakana kadar bunu kullanırım
Sedadgr Barlas_mom kesinlikle kabin boy hem katlaması kolay bide merdivenli bir evde oturyrsan kesinlikle kabin boy
aylinbb Barlas_mom tutma yeri bu şekilde olanları sakın alma evet poşet vs asması kolay oluyor ama hep iki elle tutmak zorundasın tek elle kullanılmıyor :(
Sedadgr Barlas_mom travel sistemden sonra baston aldım hiç memnun değilim keşke kabin alsaydım tek elle de kapanmıyor benimki baya zorluo beni bir elimde bebek bir elimde araba karar senin
nazlimom_ Barlas_mom joıe nıtro lx aldım aşırı memnunum bizimde martta doğum günümüz bu arada cok kullanışlı bebek arabası önerirm sağlam
Barlas_mom nazlimom_ bende ona baktım canım pişman mı olurum acaba kabin boy alsam onunla arada kaldım
Deletedmom_75 Barlas_mom Kabin boy bebek arabasi kullanıyorum 3 yıldır bebek icin pisman olmayacağım tek eşya. Kesinlikle kabin boy
nazlimom_ Barlas_mom bizimki sığıyor araba bagajına evim meriçdivenli en üst katta bende evin girişine bağladim tek elle açıp kapanabiliyor iyiki almışım
Beraninannesii Barlas_mom 2 gün önce baston aldık civilden tam yatarli katlanması kolay pratik . Yatırmak içinde madal değilde daha pratik kemerli sistemi var pıt diye kaldırıp yatirabiliyorum çocuğu. Tek sıkıntımız arabamızın bagajına sığmadı . Travel sistem olan bile sigiyordu bu sığmadı malesef
ftsdmrhn Bastonlar uzun oluyo ve bazı araba bagajlarina sığmıyor. Bende doğumdan beri kabin boy var ben memnunum. Yine olsa yine kabin alırım. 1 tane arabayla sonuna kadar gidicem.
Barlas_mom ftsdmrhn araba bagajımız geniş sedan model bilemedim gerçekten en iyisi ikisini de canlı görmek
Son123 Barlas_mom ben olsam kabin secerim nedense bastonu bir türlü sevemiyorum bi kaç kere başkasının baston arabasını kullandim mesela telefonla konusmam gerekiyor tek elle sürülmüyor kabin boyların alt sepeti oturma yeri daha kullanışlı. Katlandığında daha az yer kaplıyor
Arsima19 Baston var bizde uzun arabaya sığmıyor iyi ki tekerleği çıkıyor yoksa aldıktan sonra elimizde kalacaktı resmen. Bide chicco var bizde çok ağır tek elle vs kapanmıyor. Ben kabin diyorum o yüzden
Mervakblt Kabin boy tek yön oluyor değil mi genelde çift yönlü hiç görmedim o yüzden biraz tereddüt ediyorum sizce ?
aylinbb Mervakblt ben çok uzun araştırmalar sonucu cybex eezy s twist buldum çift yönlü kabin ama malum ekonomi