Hghghghghg Haticeakll Ewet bızımde 3 tane yazdırdı yarım yarım sizinde hırıltısı var mıydı pekı hırıltı nasıl geçer acaba yapabılcegımız bırsey
Haticeakll Hghghghghg olmaz olur mu tıkanıyordu sürekli ememiyordu balgam doluydu boğazı da ciğerine inmiş galiba kötüydü yani şimdi bi kaç gündür hırıltı var yine burnunda ama öksürük vs ypk daha 1 ay önce bi ton ilaç kullandık tekrar ilaç kullanmak istemiyorum bu hırıltı nasıl geçecek bende bilmiyorum
Hghghghghg @“Haticeakll”#doktora götür canım bıze tozlu bır ilaçta verdi mamasına katıyorum hırıltı için bır götür yinede daha kötü olmadan kac aylık sızınkı inşallah ıyilesir oda sagsalım çok korkuyor ınsan hadatanelerde yatmaktansa
Gulsahy Hghghghghg bize de doktorumuz alerjiden ötürü 3 doz yazdı. Dün 1 tanesini ağızdan verdik. Bugün de diğerini vereceğiz. Alerjisi ağır olduğu için baştan önce toparlansın diye verdi.
Berraduyar22 Banada doktor 1doz 6mg yazdı birazdan iğne yaptıracağım bebeğim 4aylık baya düşün doz oluyor heralde bu prospektüste çocuklara kullanımı özerilmemektedir yazınca tedirgin oldum
Gizmokzilla Berraduyar22 açıkçası çok bilgim yok o konuda ama kortizon içerdiği için mecbur kalınmadığı sürece yaptırımı önerilmiyor 🥺 yani bebeğiniz ciğerleri kötü durumdaysa mecburen yaptıracaksınız ama çok önerilmiyor yani 🙄 geçmiş olsun inşallah
ppzeynep Gizmokzilla Merhaba. Oğluma bugün damardan prednol yapıldı. Prospektüsünde dakikalara yayarak yapılması gerektiği yazıyor ama bize kalçadan iğne yaparmış gibi hızlı bir şekilde hemen yapıldı. Bunun ne tür bir zararı olur. Çok endişeliyim.
Gizmokzilla ppzeynep bir zararı olmaz Allah’ın izniyle endişelenmeyin. 🌸 mg olarak düşüktür büyük ihtimalle o yüzden o şekilde yapılmıştır. 💖
Gizmokzilla ppzeynep bir zararı olmaz Allah’ın izniyle endişelenmeyin. 🌸 mg olarak düşüktür büyük ihtimalle o yüzden o şekilde yapılmıştır. 💖
Haticeakll umutayaz123 ağızdan değildi bizimki iğne olarak yapıldı. Yapan hemşireye yarım yapılacak derseniz yarısını yapıyor