Gulsahek Kızımın kilosu düşük olduğu için 3 kutu mama yazdı çikolatlı olandan kızım içmiyor meyve püresinin içine koydum anladı içmediii. Nasıl içerenilirm fikir verin çıldırcam artık 😭
FatmaKrbkl Gulsahek çikolatalı çok ağır aroması, vanilyalı veya çilekli olandan yazdırın doktora söyleyip
siyah3430 Gulsahek çikolata ağır vanilyalı güzel. Kızınız kaç yaşında yada aylık? Onunla birlikte kendinize nesguik yapın bu senin bu benim diyin birlikte için
FatmaKrbkl yasacmalamalo bir öğününde onu içirin bişeylerin içine katmayın bana kalırsa, ben öyle yapıyordum
yasacmalamalo FatmaKrbkl 50 cc içti bir saatte biberon kaşık deniyorum yok ya alısır mi sizce zamanla
FatmaKrbkl yasacmalamalo biz 1 sene kadar belki de daha fazla kullandık benim oğlumda bi etkisi olmadı 😏
Merve_boylu yasacmalamalo 13 aylık 7.5 kilo bende nutrıcıa ınfatrını kullanıyordum 1 ay kullandım 8 kilo olmuştu doktor bıraktırdı mamayı sonrada kilo verdi. Mamayı almaya kalksam çok pahalı kızım ek gıdayı almıyor bir yandan diş çıkartıyor bir yandan çok zayıf endişesi içimi yiyip bitiriyor çok moralim bozuk anlayacağınız 🥹🥹
siyah3430 Merve_boylu biz vitasure kullanmaya başladık. İnfatrini ile aynı değerleri 9 un üzerine çıkamayan kızım bu ay 700 gr almış şaşırdık. Aylık 250-300 gram alınca seviniyorduk. Eczaneden alıyoruz. Doktorunuza bi sorun çok işe yaradı. Doktorumuzun onayıyla almıştık rapor bitince
ikizannesi000 Merve_boylu Merve_boylu mrb benim kızımda 13 aylık 6 kg aynı mamadan bzide basladık 3 hf olfu bir yararını gordunüz mü hem niye kesti mamayı 2 yaşına kadar da kulanan varmıs
Gulsahek siyah3430 evet çikolatalı ağır geliyor sanırım asla içmiyor. Ben içiyorum 😞 elimde 3 kutu var maleseffff
siyah3430 Merve_boylu 19 aylık eczanede 87 tl 400 gr ecza deposundan 64 liraya alıyorum biz 2 kutu kullanıyoruz sizin 3 olur muhtemelen
Merve_boylu siyah3430 400 gr mesala kaç gün gidiyor size nasıl kullanıyorsunuz toz mama mı ölçek şeklinde mi veriyorsunuz mamalar hakkında hiç bir bilgim yok o yüzden soruyorum kusura bakmayın
siyah3430 Merve_boylu toz mama benim kızım yemek yeme konusunda sorunu yok kilo alamıyor. Oyuzden günde 2 defa 120 ml veriyorum 1.5 ölçek diye hesapladı doktorumuz. Üzerinde zaten ölçekler belirtilmiş. Kaynatılmış ılımış suyla yapıyorum infatrini kullanmışsınız zaten aynı oluyor. 2 kutu tam 1 ay yetiyor.
Merve_boylu yasacmalamalo mamaya 6 kiloyla başlamıştık 8 kilo olunca devlet yazmıyormuş mamayı o yüzden bıraktırdı bırakınca da kilosu düştü
yasacmalamalo Merve_boylu cocuk doktoruna rapor yazdırın yüxde 20 sini ödersiniz dedi eczacı bize keske içse alırız da şimdlk az içiyor
Merve_boylu yasacmalamalo çocuk gastroya gittim çocuk kilo aldığı için devlet karşılamıyor artık yazamam rapor dedi doktor maalesef