Huma_kus34 Gezginkisisi biz 1 yaşındayız hala aynı devam kucakta durmaz ayağa kalkamam istıyo türlü türlü şeyleri 😅 ver
zumrauysl37 Valla 15 aylık olcak hala düzelmedi heryeri karıştırmak istiyo durmuyo çol ağladığım oldu 🙈
Gezginkisisi zumrauysl37 ben de çok üzülüyorum. Gezmeyi seven biriydim. Doktora bile zor gidiyoruz. Bırakın gezmeyi..
gocebebirbayan Gezginkisisi yaa Allah kolaylık versin inşallah alışır 🥺🙏🏻 benim 2 yaşında kızım ve 4 aylık oğlum var. Bindiği gibi ikisi de uyuyor 3 saat maşallah 🧿🧿 bende her bebeği böyle sanardım. Hatta kızım 1 yaşında aldık arabayı koşar kendi koltuğuna çıkmaya çalışır
Berilikomunannesi Benim kızım aşırı huysuz ve ağlak bir bebekti ama oto koltuğunda şöyle durduruyorum, 1 arabaya bindirince emziriyorum sonra koltuğa koyup eline boş su şişesi veriyorum veya ben hışırdatıyorum ve müzik açıyorum kırmızı balık vs
Gezginkisisi Berilikomunannesi son ses müzikler, çeşitli oyuncaklar her şeyi denedim. Umarım büyüdükçe algısı açıldıkça değişir
Gezginkisisi simiyyy ne kadarlıkken mesela🥲 yaz tatilinde 1 yaşında olacak. Uzun yol yapacağız. O zamana biraz alışır umarım
Gezginkisisi Derya00 bıraksam saatlerce ağlayacak. Mesele oto koltuğu da değil. Otomobilde kucağımdayken bile ağlıyor. Stres altında kalıyoruz. arabayı kullanan kişi kaza yapacak diye korkuyorum.
Mefeannesi Gezginkisisi birazdan çıkacağım evden kara kara düşünüyorum nasıl oto koltuğuna oturtcam diye resmen atlıyor
simiyyy Gezginkisisi 1 yaşından bir iki ay sonra bizde şehir dışına çıkmıştık. bir çantayı ful onu oyalayacak oyuncaklar ve atıştırmalıklarla doldurdum sevdiği şarkıları açmıştım. Çok yorucuydu ama bi şekilde geçmişti.