Gamzegl HamzaKartalMoms bizde 4 ay 3 günlüğüz 7300 kilo minnies bez kullanıyoruz 3 numaradayız şuan 😊
Muk HamzaKartalMoms markadan markaya değişiyor. Sleepy naturel 4 maxi kullanıyorum şuan 6 aylık 8,5 kilo. Prima premium care alacağım zaman da 5 numara alıyorum.
Daammlaaa 7100 kilo 5 aylık prima premium care 4 numara kullanıyorum. 3 numarada oluyordu ama sünnet olduğundan rahat etsin diye 4 e geçtim :)
siyahistt Daammlaaa merhaba benim oğlum da 2,5 aylık sünnet ettirmeyi düşünüyoruz siz ne zaman sünnet ettirdiniz acaba, artı ve eksileri neler oldu birde zorlandınız mı? Cevaplarsanız çok memnun olurum ☺️🌸
Elevka_96 ferlazen kız bebek 15 aylık 1 yaşında en son baktım o zaman boyu 76 kafa 43 cm şimdi bilmiyorum bide prima aktif bebek kullanıyorum kalıp farkı oluyor bezden beze.
eedu HamzaKartalMoms bez markasına göre değişiyor aslında bazı bez markalarının bedenleri çok ufak şuan 14 aylık 12,5 kg 5 numara prima ve molfix kullanıyorum ama sleepy filan biraz daha küçük kalıyor
HamzaKartalMoms eedu kesinlikle katılıyorum her bir üst numaraya geçtikçe san ki hala 1 numaradaymışsın gibi ince ve küçük Prima kullandım ama çok beğenmedik bebeğimin cildi kabul etmedi baby turco ve sleepy arasında gidiyorum mecbur her ne kadar kağıt gibi olsalarda
Berross64 HamzaKartalMoms bebeğim 5 aylık 7600 kg 4 numara kullanıyoruz ama elimde 5-10 tane bez var bitsin 5 numaraya geçicez :)
ilaydaberil35ozkan_ HamzaKartalMoms 38+4 de 2835 kg doğdu kızım şimdi 8 ay 1 günlük tahmini şuan 8 buçuk 9 kilo 5 numara bez kullanıyoruz
ArasAli22 2 ay 7 günlük 6.350 gr molfix pure soft 3 numara kullanıyoruz ama 4 numara sipariş ettim onu deneyeceğim küçük geliyor gibi hissediyorum lastik kısımları iz yapıyor biraz