Mrymkc Blgnaydmr ben geçen yıl Mart Nisan gibi eczaneden almıştım ama hiç kullanmadım dolapta bekliyor Babil’leriniz iyi olsun ☺️Tabiki gönderirim siz nasıl isterseniz öyle yaparım . İlacın aciliyeti var mı ? Eşim deprem bölgesinde görevli şuan evimde kalmıyorum . İsterseniz özelden mesaj atın bana oradan haberleşelim
Blgnaydmr Mrymkc çok sevindim olmasına evinize geçince yazsanız o zaman gönderirsiniz başka bi arkadaş da gönderecek o bitind kadar gelmiş olur cok çok teşekkür ederiz 🙏🙏🙏
Ozumaslan Blgnaydmr gerçekten işe yarıyor mu bebeğim her beslenme sonrası sürekli kusuyor doktor bu reflü çözümü yok dedi her gün iki makine çamaşır tükendim artık
Blgnaydmr Ozlembektas cok sevindim bilgilerimi versem yarısını bana yarısını @Es12 ye gönderseniz ücreti de atarım bilgilerinizi alıp ibana🙏
Ozlembektas Blgnaydmr @Es12 herhangi Bi ücret talep etmiyorum bebislere iyi gelecek madem :) instagram adresim @ozlemmkaplanerr ordan ulaşırsaniz iletişime geçelim burda özel mesaj bölümü yok sanırım
Smslgzm Blgnaydmr merhaba Benimde bebeğim aşırı derece kusuyor 6 aylık ama ne verirsem kusuypr sadece anne sütünü kusmuyor fakat anne sütüm de azaldı ve meme reddi yaşıyoruz emmiyor. Ek gıda ne versem aşırı şekilde kusuyor akşama kadar. Bu dediğiniz ilacı yazmıştı bir Dr bulamadık ve kullanamadım. Bu dediğiniz mamayı mı denesek birde bu mamayla beraber mi ilacı veriyorsunuz nasıl oluyor yardımcı olur musunuz ? Hipp formül mama aptamil kaşık mama hipp kaşık mama hepsini denedim kusuyor
Bozli Blgnaydmr ben rica ettim ve yaptılar çünkü çok ihtiyacım vardı sağılsınlar yardımcı oldular bana🙏
talula Blgnaydmr merhaba defalarca yazdım ama sanırım forumda bir sorun vardı. Maalesef etrafımda ki tüm eczaneleri aradım ellerinde olmadığını hatta depolarda bile bulunmadığını söylediler çok üzgünüm :/
Blgnaydmr Smslgzm bizde reflü tanısı konuldu AR mamalar Anti Reflü maması diye geçiyor yoğun kıvamlı bebeğim onu kusmuyor Aptamil AR, Bebelac AR, evolvia AR biz Aptamil kullanıyoruz doktorumuz önerdi bi deneyin istersenız inşallah sizde de işe yarar 🙏