teacherozlem Tanemmm bu wee’nin büyük biberonuna da oluyor benim kızım 2,5 aylıktı tek bununla içmişti denemediğim biberon kalmamıştı
Tanemmm teacherozlem Denedim maalesef bunu da kabul etmedi🙄Artık ek gıda vereceğim sanırım ben yokken.Biberonlardan ümidimi kestim
Nazifeumay Tanemmm merak etme canım içilebilir hatta içer kendileri bu aylarda sürekli bir şeyleri ağızlarına götürdüğü için kendi kendine yapabilir bile 😊benim kızım da 5 aylık
Tanemmm Nazifeumay Ay Allah bağışlasın😀Bugün hemen bi alıştırma bardağı alıp deneme yapıyorum o zaman 😁Sonucu bildiririm teşekkürler
Burcekus Tanemmm benim bebeğim dondurucudan sütün tadını sevmedi diye içmemişti onu fark etmiştim daha emzirme pozisyonunda deneyebilirsiniz bir de biberonun başlığını ısıtın bir kaç damla da sütünüzü sürün belki o şekilde kabul eder
Tanemmm Burcekus Evet onu da duymuştum.O yüzden sağıp vermeyi de denedim hatta mama bile vermeyi denedim eşek geri püskürtüyor😁😁Isıtmak mantıklı gibi geldi 😊😊
Burcekus Tanemmm bir de kayınvalidem ilk zamanlar kabul etmeyince alıştırma bardağıyla vermişti alternatif olarak aklınızda olsun
Tanemmm Tbiolt Gaye321 Denedim bugün .Hem gündüz hem gece uyku arasında.Yavaş ve orta akış başlığıyla.Asla almadı🙄
Tanemmm melekbuse22 Denedim bugün .Hem gündüz hem gece uyku arasında.Yavaş ve orta akış başlığıyla.Asla almadı🙄Aslında ucunu görünce baya beğendim ama
Alparslan616161 Tanemmm Bn ilk önce damaklı biberon ucu denedim nuukkun ten rengi olan hemen tuttu ondan önce normal biberon ucunu tutmazdı 10 ay 21 günlük hala normal biberon ucu istemez damaklı veriyrm onunla içiyor sende onu dene
Tanemmm Alparslan616161 Nerdeyse tüm biberonlardan aldım,denedim.Damaklı hiç denememiştim.Bunu da denemezsem aklımda kalır.Deniycem.Çok teşekkürler😊
Alparslan616161 Tanemmm bunu tutarsa eczanedeki damaklı yı da tutar ilkönce bunu dene cnm bu daha yumuşak olduğu için anne memesi sanıyor
Tanemmm Alparslan616161 Gerçekten çok sağolun.Deniycem umarım kandırabilirim bizim minik kurnazı😀Sonucu yazarım size de.
Alparslan616161 Tanemmm bulamazsanz eğer burdan yazarsınız Bn size yollarım iki tane var fazladan almıştım boşa duracağına bi işe yarar en azından ama yani yarar bence yumuşaklığından dolayı
Alparslan616161 Tanemmm bundan bide böyle atim rica ederim cnm nedemek yardımım dokunursa ne mutlu bana biz anneler bugünler için varız