Kızlar merhaba,
Bebeğim 4,5 aylık bugüne kadar hiç hasta etmeden getirdim diye sevinirken bugün birden ateşlendi 38 derece gerçi babası hastaydı muhtemelen ondan geçti bende ilk defa hasta olunca hemde ateşlenince hemen doktora götürdüm doktor orada bir fitil uyguladı sonra banada calpol ve fitil verdi yine. Neyse eve geldikten sonra hemen bir çay kaşığı calpol verdim 30-40dk sonra ateşi 36.5 a düştü üzerinde sadece zıbınla duruyordu çünkü ev sıcaktı. Öyle böyle derken akşam üzeri saat 7 buçuk civarı yine ateşi yükselmeye başladı her ne kadar ılık bezle kompres yapsam da ateşini düşürmeye yeterli olmuyor yine dayanamadım bir çay kaşığı daha calpol verdim ve yarım fitil uyguladım doktorun söylediği gibi. Şimdi yine ateşi yavaş yavaş yükseliyor ben sürekli 4-5 saatte bir ilaç mı vereceğim? Şu ana kadar 2 kere kalpol verdim bir kere fitil uyguladım günde 3 defa calpol iki defa yarım fitil yazmış ama tedirgin oluyorum ilaç konusunda. Ne yapacağım şu an için ilaç vermedim tecrübeli biri bana yardımcı olabilir mi? İlaç da vermesem havale geçirir yani anlamadım