kubra2608 Hanımlar bende 3-4 gündür rahmimde bi kaşıntı var geçer diye bekledim geçmedi aklıma mantar geldi internette de öyle yazıyor napabilirim başına gelen oldu mu doktora gitmeye de çekinirim bu konularda alttan muayene filan eder diye
Esmakaracaaa kubra2608 doktora görünmenizde fayda var mantar ilerlediğinde iyileşmesi çok daha inatlaşabiliyor. Yaşam kaliteniz ve sağlığınız için karışım tarzı şeyleri kullanmanızı tavsiye etmem. Kadın sağlığı hafife alınmamalı. ♥️
Portakalcicegiii kubra2608 olur bence. Maşrapaya suyu doldurun.2-3 kaşık sirke koyun. Kaşınan bölgeyi pamuğu ıslatıp sürün. Daha sonra temiz suyla yıkayın. Birde tuvaletten sonrada temizlik için peçete degilde pamuk kullanın. Ben bebeğim için temizleme pamuğu almıstm onu kullanıyordum
kubra2608 Esmakaracaaa haklısınız bende ilerler diye korkuyorum en kısa zamanda gidicem inşallah teşekkür ederim ☺️
kubra2608 Mrvbade büyük ihtimalle mantar bekarkende böyle kaşınma olmuştu doktora gitmemiştim yine ama nasıl geçti hatırlamıyorum mantar için desek verirler mi acaba
Kdrklnc Fluzole diye bir hap var canım 1 yada 2 li oluyor 1 tanesini kullandığında geçiriyor eğer geçmez 2 hapı 1 hafta arayla alıyorsun ama 1 hap yeterli oluyor
kubra2608 Kdrklnc reçetesiz alabiliyo muyuz 😅bi de doktora sormadan kullanmak sıkıntı olmaz mı hap ya bilemedim 🥲
Kdrklnc kubra2608 bende daha 2 hafta önce vajinal kaşıntı dan gittim doktora büyük ihtimalle mantar dedi akıntı kötü koku yoksa dedi o hapı yazdı geçirdi reçetesiz alabilirsiniz