Tatlican Yigitefeannesi Eve her gelen ayy camlar yere kadar bunlari birde silmesi var diyorlar ayy ben birde eski usul ıslak ve sonra kurulama yapiyorum simdi gorumcem üzüldü ben sana sadece nemli silinenlerde alayim dedi
Metehan_Selcan Yigitefeannesi biri bebeğimle ilgilense bütün kıyafetlerini ütülerdim 😄 bayılıyorum ütü yapmaya bebeğimin üst kıyafetlerini bile tek tek utuleyip asıyorum🙈
Yigitefeannesi Metehan_Selcan ay maşallah ya ben oğlumun kıyafetlerini üç ay ütüledim psikolojim bozuluyordu 😂 ütü seven birilerini görmek beni duygulandırıyor 🥲
Tatlican yagmuraltintas Aslinda evde bos drmaktan temizlige sariyorum esime dedim bir is bulayim diye olmaz sen zaten para harcamiyorsunki dedi
yagmuraltintas Tatlican tekstil paketleme bölümünde en çok parayı ütücüler alıyordu bizim hep yani yevmiye sürekli olmuyor zaten iş yoğunluklarında çağırıyorlar iyi de para veriyorlar
Mucizelerherzaman Hilalasena aynı ben 🙈😂😂 benim ek olarak katlanmayı bekleyen çamaşırlarım var dağ gibi😂😂
Yigitefeannesi Tatlican kız valla haftada bir gğn ütü günüm ütü yaptığım gğn yemeği eşime yıkıyorum asla ama asla bünyem kaldırmıyor 🥲🥲