Tatlican blue5 Aa ilk duydum srf ütu icin insan cagrmada var emekki ben parali yapsam zengin olurdum orasi kesin
Egeege blue5 saati bilmiyorum inanin geçen aylarda annemin arkadaşı hem temizlige hem ütüye gidiyordu. İzmir’de saatliği 100 liraydı sanırım ama daha çok parça başı alınıyor ücret
Yigitefeannesi Tatlican 😅 bende asla yapamazdım bi insan sadece ütüden nefret eder mi ediyorum fjjdjd
Polannem papatyasevdalisiii allah seni 🙊 kucağımda oğlum uyuyodu biz mi gidiyoz demene sesli güldüm irkildi yavrum😂 yorumları görene kadar bi ben bilmiyorum zannediyodum 😂
Tatlican Yigitefeannesi Ben cok seviyorum ütü ve cam silme işini yagmur yagarken misafir gelecek diye cam silermi bir insan
Metehan_Selcan Yigitefeannesi biri bebeğimle ilgilense bütün kıyafetlerini ütülerdim 😄 bayılıyorum ütü yapmaya bebeğimin üst kıyafetlerini bile tek tek utuleyip asıyorum🙈
yagmuraltintas Tatlican aslında bir tekstil firmasıyla görüşseniz yevmiye olarak gitseniz kişi bazlı olarak yaptığınız işten çok daha fazlasını alırdınız bundan 5 sene önce günlükleri 150 liraydı şimdi ne kadar olmuştur Allah bilir
Yigitefeannesi Tatlican yagmur yagarken misafir gelecek diye cam silermi bir insan Yapma yanarız reis😅
Hilalasena Keşke biraz da ben sevsem ütüyü haftalardır gömlekler bekliyor ütü olmayı ve bu posta denk geldim 🤭
Tatlican Yigitefeannesi Eve her gelen ayy camlar yere kadar bunlari birde silmesi var diyorlar ayy ben birde eski usul ıslak ve sonra kurulama yapiyorum simdi gorumcem üzüldü ben sana sadece nemli silinenlerde alayim dedi
Yigitefeannesi Tatlican kız valla haftada bir gğn ütü günüm ütü yaptığım gğn yemeği eşime yıkıyorum asla ama asla bünyem kaldırmıyor 🥲🥲
Tatlican yagmuraltintas Aslinda evde bos drmaktan temizlige sariyorum esime dedim bir is bulayim diye olmaz sen zaten para harcamiyorsunki dedi