Nrc-2 Defnekokulu stresten şu dönem belki adetiniz gecikmiştir. Belirsiz çizgileri çok önemsemeyin özel erken gebelik testleri var 1 haftalık gebeliği bile sonuç olarak çıkartıyor fiyatları bi tık yüksek bence onlardan alın.Aslında sağlık ocağına gidip kan vermeniz en kesin sonuç olur uzak yazmışsınız ama tereddütten iyidir🤷🏻♀️
Defnekokulu Nrc-2 eşim akşam gelince aldırıcam ona erken gebelik testlerinden açıkçası istemiyorum kızım daha 19 aylık nasıl olur bilmiyorum inşallah hormonel birseydir. Aslında kabul etseler beni çok yakınımda sağlık ocağı var ama kabul etmiyorlar aynı yerde misafir kaydını
Asyaayaz1 Gecikmeler olabiliyor 1 yıl tam düzenli oldum sonra 1 hafta erken yada 10 gün geç olduğu zamanlarda oldu doktorum bu gayet normal arada böyle olabilir kontroller düzenli olduğu takdirde korkma demişti 19 ay önce taktırmıştım
Nrc-2 Defnekokulu e devletten kaydınızı alın yakınınızdaki doktora 2 iş günü içinde geçişiniz hemen yapılıyor.
Defnekokulu Nrc-2 aile hekimi kaydı olarak alamıyorum malesef dolu gözüküyor evime çok yakın olan sağlık ocağı 🤦🏼♀️ misafir olarak kabul etmiyorlar kayıt ve sağlık ocağı yakında diye
Nrc-2 Defnekokulu sıkıntı o zamam belirli bir kilometre olması gerekiyor prosedürde misafir kayıdı açmaları için. Siz en iyisi yarın sabah erken gebelik testini alın ferahlayın🌸
yagmuraltintas Defnekokulu canım sayfada üç çizgi var oraya tıkla resim yükle yazıyor resmi oraya yükle kopyalayaya tıkla linki buraya yapıştır bir bakıp öyle yorum yapalım
Defnekokulu yagmuraltintas eşimle konuştum sabah erkenden sağlık ocağına gidicez kan verilen saate randevu olmadığını söyleyip test isticem inşallah yaparlar 🙏🏼 olmadı artık 23 ünde doktor randevum var beklicem tam sonuç için
Nursena0606 Defnekokulu Bence yok. Birkaç gün daha bekleyip yenileyin isterseniz. Ben de spiral ile korunuyorum, kontrollerine gidiyorum. Ama yine de emin olamıyorum ve geri çekilme yapıyor eşim. İstemediğim için her türlü korunuyoruz.
Mircet Defnekokulu ben ikinciye hamile olduğumu iki gün gecikmesiyle böyle öğrendim ama kimyasal gebelikmiş.En net bilgiyi kan testi verir tabi ki.Sağlık ocağı doktoruna sormuştum silik çıktı testin yanlış olma ihtimali var mı diye, o da %1 anca dedi