Berra YaseminErol benım yavrumda memeden sonra sırtını sıvazlıyorum çıkarmıyor gazını nadıren çıkarıyor. Çok uğraşınca uyanıyor bu sefer bende uykusu bozulmasın dıye besıgıne koyuyorum. Ablam bebek hemşiresı cıkarmamı soyledı gaz bırıkıyor sonra karnnnda daha kötü oluyor.
Gzd YaseminErol bende uykusu bölünmesin diye gece uyurken emzirip geri yatağına bırakıyorum, öyle bi gaz problemimiz olmadı sabahta alttan kendisi çıkarıyo gazını, gün içinde emzirdikten sonra çıkarıyorum
YaseminErol Gzd ne kadarlık bebeğiniz? Bizim de bu vakte kadar yoktu ama artık başladı sanırım gazlı bir bebek olacak:(
YaseminErol elifzeze sonra gazlar birikiyormuş ama ben artık uyandıracağım mutlaka her emzirmeden sonra:/
Gzd YaseminErol 2ay 6 günlük, Bende gazlı bi bebek olcak diye düşünüyodum ki kullandığımız gaz ilacı bize yaramıyomuş onu değiştirdik gaz problemimiz kalmadı
EmineGneDemir YaseminErol bende emerken uyursa çıkarmıyorum çünkü çıkarmaya çalışınca tekrar uyanıyor tekrar emmek istiyor bu sefer başa dönüyoruz. Ve dünden beri gaz sorunumuz var resmen uyku uyumadık 🙄
YaseminErol EmineGneDemir ben bugün biogaia verdim şuan mışıl mışıl uyuyor. Banyo da yaptırmıştım etkisi var mı bilmiyorum ama inşallah bu gece güzelce uyur
YaseminErol elifzeze ben de biogaia verdin şuan mışıl mışıl uyuyor. Gaz damlalarının belirli bir sınırı var mı acaba yenidoğan bebeğe vermekte sakınca olur mu ki. Yoksa 1 aylık olana kadar beklemeli ?
YaseminErol Gzd hangi ilaçtan hangi ilaca geçtin canım? Bir de bu gaz damlaları 17gğnşğk bebeğe verilirse sakıncası oluyor mu bilgin var mı acaba
Elyesa YaseminErol valla ben eğer uyuya kalıyorsa çıkartmıyorum gazını sonradan uykusu kaçıyor uyutmakta zaten güçlük çekiyorum 😏 uykusu çok hafif
YaseminErol Elyesa gazını alırken uyanıyor sonra tekrar emmek istiyor o sırada bezini dolduruyor. Bu döngü sabaha kadar devam ediyor😬 öyle değil mi
Canlarim41 Elyesa şimdi ilk çocuğumda yaptırdım ikinciyede yaptırıyorum o yüzden aklımda öyle kalmış doğrudur ama belli bir yasdan sonra tek doz ondan eminim
Esrabayrakdar YaseminErol ben ilk başlarda cıkartıyordumda artk yatarak emziriorum uyuyosa kaldırıp cıkarmıorum gece kucağımda emziriorm o zamn ovuyorum patpat vuruorum biraz cıkarsa cıkıo cıkmazsa zorlamıyorum beşiğine atıyorum mecburen 😕
elifzeze YaseminErol arkadaşımın biri doğar doğmaz başlamış kullanmaya ama doktora sor istersen bi sağlık ocağına canım en güzeli o
Gzd YaseminErol canım aguline vermişti ilk doktorumuz 7 günlük kontrolünde o bizde işe yarmadı kullansakta kullanmasakta aynıydı, 1 aylık falanken doktor değiştirdik o zincoyla biogaia verdi ikisi çok iyi geldi bize