Baran_47 ilon fatura gerek olmadanda iade edebilirsiniz trendyol kabul ediyor ben kaç kere böyle faturasız gonderdim deneyin
ilon Cyn faturayi talep ettim de nasıl yapıcam sonrasında çıktı alıp paketleyip öyle mi kargoya vereceğim
Pol34 ilon hayır faturayı çıktı almanıza gerek yok. Sipariş numarasını bir kağıda yazmanız yeterli. Muhtemelen e fatura olduğu için fatura mail adresine gitmiştir.
ilon [silindi] hediye alan kişi ablam zaten o da burda onun hesabından fatura talep ettik indirdik telefona şimdi onu çıktı alıp kargolayacak mıyız ürünleri ben pek bilmiyorum
Evaninanasi ilon aynen öyle yapacaksınız. Önce iade talebi oluşturacaksınız sonra fatura ile beraber iade edeceksiniz
[silindi] ilon o zaman faturaya hiç gerek yok. Siparişlerim bölümünden ürünün altında iade talebi oluştur diye bi buton var. Oraya tıklayın yönlendiriyor
Nisann0601 tatlibiranneo cogu butik sayfasinda var maglesef kargo oduyorsun yaptigin alışveriş belirli bir fiyati gecmiyorsa. Bu urunlerde trendyolmilla var kargo odeme burda
Yeni-anne22 ilon tamam ama etiketli de olsa mağaza değilsiniz sonuçta şahıstan alınınca sıfır bile olsa ikinci el kabul ediliyo giymeniz bişey değiştirmez etik değil bence yaptığınız biraz fırsatçılık oluyo kusura bakmayın
ilon Yeni-anne22 Asla öyle bir niyetim yok fırsatçılıkla falan alâkalı bir durum da yok yorumları okumuşsanız zaten zorla aldırmıyorum kimseye ki iade edeceğiz ürünü
Pol34 ilon iade kodunu kargoya söylüyorsunuz sipariş numarasını yazarsınız bi kağıda koyarsınız. Trendyol mağazam var benim öyle istiyoruz müşterilerden
sahikakocarslanli ilon kullanmadiniz ama üstünüze denediniz ve o yikanmadi alan kişi mecbur yıkamadan üstüne deneyecek etiketi gitmesn diye ne anladım ben bu isten
ilon sahikakocarslanli herhangi bir yerde alışveriş yapınca da denemiyor muyuz zaten veya sipariş gelince denemiyor muyuz göz kararı mı bakıyorsunuz siz denemeden mi alıyorsunuz anlamıyorum ki sırf bir şeyler yazayım diye gelmiş gibisiniz