Gunesveayy hunilimomy bestiron damlanın üzerinde 4 10 yaş için uygundur ysziyor onu anlamadım bebek için olduğunu söylememe rağmen bende mi bi yanlışlık var yoksa farklı bi damla mi acaba
hunilimomy Gunesveayy ayni damla resmi olarak o şekilde yazmak zorunda merak etmeyin tüm damlalarda maalesef bulunuyor
Gunesveayy 4 10 yaz grubu için uygundur yazıyor sizin aldıklarınızda mi öyle yoksa ayına uygun olan damla farklı mi
Gunesveayy Cemre_-53 4 10 yaş grubu için önerilir yazıyor içinde bebekler için farklı mı damla bilginiz varmi
Cemre_-53 Gunesveayy ona takılmayın doktorunuz nasıl onerdiyse öyle devam edin bnm doktorum doğdu günden beri hep kilo başı verir bir yaştan sonra kan değerine bakılıp öyle devam edilir ya da bırakılır
Polannem hunilimomy evet kilo başı 1 damla diyenlere bende şaşırıyorum bende mi tuhaflık var diye. Oğlum 7,5 kg doktorumuz 1 ml verebilirsin dedi. Bahsettiğiniz sayfayı takip ediyorum tabloyu yükleyecektim hata veriyor sistem
fizyoterapist_anne06 hunilimomy bilginiz var mı acaba bestironu demir kaşıkla verme demişti bir tanidik
hunilimomy fizyoterapist_anne06 bebeklerde demir kaşık meme reddi oluşturduğunu söylemişti ebe arkadaşım ama ne kadar doğru bilgim yok açıkçası
a-n999 Gunesveayy kilo başına 2,5 damla üzerinde de yazıyor zaten. Doktorum 2 damla vermemi önermişti.