Idontmuhattap Kızlar 3 gündür fena bir mide ağrısı çekiyorum. Gecenin şu saatinde kıvranıyorum ağrıdan neden olur tahmini olan var mı. Ne yapsam rahatlarım sıcak su torbası, ağrı kesici, mide ilacı içtim ama fayda etmedi
Yildiz52 Idontmuhattap sicak süt deneyin birde belki işe yarar birde türk kahvesi bir çay kasigi deneyin
Berilsmom13 Idontmuhattap ılık süt yarım çay bardağı üç yudumda iç canım yavaş yavaş annem mide hastası hep bu yöntemi kullanır
Grupyildizi Mide agrisina yaocak cozum yok sicak su icin yada azcik seker serbeti yap ilik beni rahatlatmisti devamli yasarim bu agriyi benim genelede adet donemi olur
Grupyildizi Idontmuhattap bazen tutuyor bir 2 hafta gecmiyor dokunan seyleri yedimmi kotu oluyorum tabiyiki
Goktugbey Idontmuhattap kafeinli şeylerden uzak durun bir de gece yatmadan hemen önce yemek yemeyin. Süt ve muz da iyi gelebilir sütü az için o da gaz yapar
Idontmuhattap Goktugbey kahveden olabilir mi acaba diye düşünüyorum tarihi gelmiş kahve içiyormuşum o mu bu denli ağrı yaptı attım bugün ama ondan şüpheleniyorum
Ali_asaf_10 Idontmuhattap o dayanılmaz mide agrisini eğer mide koruyucu içmeden sntibiyotiknkullanirsam o yapıyor bende ağladığı bilr hatırlarım o yüzden mi acaba dedim. Ya da gaz sancısı da olabilir mi o da cok kotu yapar midede gaz varsa