Aslan50 canım öncelikle ne yiyorsan süt olacağını inanarak ye. Benim bebeğim 48günlük prematüre doğdu o yüzden sütüm gelsin diye her şeyi yaptım. Allaha şükür işe yaradı. Öncelikle sağma yapıyodum küvöze yetiştirebilmek için. 2saatte 1 atlamadan süt sağdım geceleride dahil. Her gün aç karnına 2adet hurma ya da hakiki pekmez yedim. Hem kan yapıyo hem süt. Bol yeşillik tükettim roka ıspanak dereotu. Gaz yapıcı şeyler yemedim. Gün içerisinde öğlenleri koca tas çorba özellikle tavuk suyu. 2.5lt su içiyorum. Akşamları yemeğin yanında yoğurt salata mutlaka yiyorum. Elimden geldiğince o uyuduğunda uyuyorum ya da dinleniyorum. Şuan 48günlük desteksiz sadece sütle devam ediyoruz. Bol bol emziriyorum. Ve emzirirken bi memeyi tamamen boşaltmadan diğerini vermiyorum. Hem ilk süt son süt olayından ötürü hem de mastit olmamak için. Bir de gün içinde sütün inmesi için ılık duş da alın. Kendinize inanın ve dediklerimi yapın. Eğer olmazsa da kendinizi üzerek geçirmeyin günlerinizi. En güzel ve en zor günler bir daha geri gelmeyecek. Bebişinizle vakit geçirin ❤️