yigitannesi006 ikizannesi000 evet benimde bu sekilde zayıf degişim aksine kiloluyumdur bende 77 kiloyım. Ama dediginiz gibi oluyor bende aynı anlattıgınız gibi. Ama cıkartmak istemiyorum en ufsk yanlıslıkta korkuyorum hamilelikten psikolojik olarak 3. Çocuğa hayat boyu asla hazır olmayacsgımı düşünüyorum korkudan taktırdım bende zaten hap vs asırı unuturum kullanamam bilirim diye ama böylede nerdeyse 1 ayın yarısı reglmi geçiyor
yigitannesi006 Kocamdaaakocammm spiralden hemen sonraki kanamayı hani normal alısma süreci vs dedim ama ondan sonra hep regller 15 gün falan sürüyor
merkursavascisi_06 yigitannesi006 uzayabilirmiş doktorum normal dedi biraz kanama artar süresi uzar eğer çok rahatsız ederse çıkartırız demişti
Saremmmmmm yigitannesi006 benimkide öyle baya uzadı evet iyi bi durum değil ama en azınden biraz olsun kafam rahat
AslanUras07 ikizannesi000 ya bende 19 aralıkta taktırdım adetin ikinci günü takıldı adet bitti bir hafta temiz kaldım bir hafta on gün kahverengi leke geldi 5 haftadır da aktif kanama bıktım artık
ikizannesi000 AslanUras07 ay rezalet valla ben zaten yorgun argın uykusuz kosusturuyordum ikizlerime dayanamadım çıkardım valla :)
AslanUras07 ikizannesi000 ben dr gittim bir önceki hafta antibiyotik verdi ki enfeksiyon da yoktu ama yoğunlaştı kanama perşembeye randevu aldım
Feyzanne yigitannesi006 ben de nexplanon diye bi derialtı implantı taktırdım koldan. 3 ay kanar dedi doktor benim hiç bitmedi 6 aya kadar sabret olmazsa çıkarırız dedi. 6.ayın tam bitiminde bitmştşi şimdi 9.aydayım 20 gündür aktif kanamam var çok sıkıldım. Çıkarttırmak istemiyordum bir sürü para verdim ama çıkarttıracağım galiba
AslanUras07 Feyzanne o da yapıyor desenize.. bende perşembe günü çıkarttırdım ve bugün çok az bir leke geldi artık bu akşam banyomu yapıp tamamen temizleneceğim şükür ya
Evrencakar Kanama uzanmıyormuş bende öyle sanıyordum doktora gittim. Östrojen eksikliğinden kanamam bitmiyormuş bir ilaç verdi doktorum,emzirirkende kullanabiliyorum kanamam ilacı kullanır kullanmaz bitti
M987 Bende bu ay hormonlu taktırdım doktor adet olmayacaksın dedi bakalm nasıl olacak henüz adetime var olursanda leke şeklinde az gelir dedi kızlar adet olmazsam kilo alırmıyım yaaa zaten kiloluyum