Deletedmom_62 Bebeğimi uzun aralıklarla yıkamak zorunda kalıyorum sürekli birini bulamadıgim için. 5 ay 21 günlük destekli oturabiliyor tek başıma yıkanabilir miyim acaba ön taraf neyse yatırırım ama arkasını yıkamak için hep bebeğimi tutup hem nasıl kese yapıp şu dokucem bilmiyorum oturtsam poposuyla kendini kaydıriyor sürekli. Tek başına yikayanlar siz nasıl yapiyosunuz
eserekli_kiz11 Deletedmom_62 banyo oturagi kullanyrm en rahat bu bana gore heryerini yikadikdan snr ayakta tutup hemen popo kismini yikayip ckartyrm bir sorun yasamadim
Busbus03 Deletedmom_62 ben tek yıkıyorum 3 ayından beri kıyafetleri var ya üstünden çıkan onları küvetin baş ucuna koy kafasını ona yatır bebeğin öyle yıka arkasında önce çevirmeden sabunla sonra çevir sabunla dururlarken bir elinle tutup bir elince kovayla su dök yapabilirsin dene
Ysmndnz_ Deletedmom_62 benimki 4 aylık olunca kucağımda beraber duşa girmeye başladım yanımda puseti almıyorum banyoya hemen ona yatırıyorum satıp bende hızlıca giyinip bebeğimi banyoda kurutuyorum
Zeyzey35 Küvet süngeri kullanıyorum e bebekten alabilirsiniz, ona oturtuyorum son durulamayi yaparken tek elimle tutuyorum diğer elimle su döküyorum, tabi bazen kendini geriye atıyor agirlastikca biraz zorlaniyorum diyebilirim
elifarenb eserekli_kiz11 oturaklı file aldım bende o sekilde rahat ettim. Tavsiye ederim size de. [https://www.babymall.com.tr/sevi-baby-sevi-bebe-oturakli-bebek-banyo-filesi-deniz-yildizi-p-19577](https://)
Deletedmom_62 Busbus03 ben de öyle yıkıyorum ön tarafını ama arkasını bir elimle tutup.bir elimle şu dökmeyi denedim yapamadım ağır geldi kızm 😃 aslında kilolu bir bebek değil ama
Nurcan0 Benimde evim sobalı. Bebeğim 47 günlük. Küvetin içine müslin örtüsünü koyuyorum birazda su koyuyorum. Yatırıyorum o şekilde yıkıyorum. Her yeri bittikten sonra koluma yatırıp tek elimle tutuyorum sırtını keseleyip yıkıyorum
Deletedmom_62 Nurcan0 ben bir elimde sırtını keseleyip diğeriyle tutamıyorum ağır geliyor kızım da hareketli hiç durmuyo ama bugün deneyecegim yeniden inslalah yapabilirm😃
elizabeth Deletedmom_62 ben sadece bir kere file kullandım hep filesiz yıkadım. Artık büyümüş banyoda da yıkayabilirsiniz, banyo olmazsa küvetin altında havlu koyun üstüne oturtun kaymasın arkasına sırtına destek koyun önüne de bi kaç tane oyuncak bence o şekilde yıkayabilirsiniz.
Cery Kardeşim banyo oturağın yok ise çamaşır sepetinin içine koy onda yıka önüne arkasına koy bi çarşafı battaniyeyi mis gibi
Nergisssss Deletedmom_62 benim kızla aynılar hep esımle yıkardım o olmadan cesaret edemezdim filelerde rahat edemedi kizim bigun esim bir hafta sehir disina gitti bende tabure aldım onda yıkiyorum oyun oynuyor bende yikiyorum rahatça çok rahat ettim banyo taburesini ayni zamanda oyun icinde oturtuyorum evin her yerine tasinabiliyor oda seviyor
kayraninannesiiii Deletedmom_62 5 ay 18 günlüğüz kuvetinde yıkıyorum hala biraz zorlanıyorum eşimle yıkardik ama üçtür kendin tek yıkıyorum seviyor yıkanmayı. File üstünde on tarafını yıkıyorum. Sonra tek koluma yatırıyorum ters çevirip ama zor oluyor henen sirtini ve poposunu en son da kafasını yıkıyorum sık sık su dökmeye çalışıyorum üşümüyor elektrikliyi de önümüze açıyorum. En son tekrar yüzünü çevirip vücuduna son kez döküp hemen çıkarıyorum. Biraz daha oturabilse banyo oturağı Alicam ama henüz tam oturmuyor 🌸