Mzyynkbra Minel-inannesi canım bı gün eşimi sağlık ocağına gönderdim baticon vermişler . Ama acısını geçirmiyor kantoron yağı geçiriyor diye okumuştum bende de vardı sorayım dedim
Mzyynkbra Tbmstf canım aynı aynı valla sürekli yatıyorum hiç birşey yapamıyorum şişliği bari inse diyorum yürüyemiyorum 🥹
Mzyynkbra Zmr-010101 canım benim dikişim çok fazla şişmesi normal dediler enfeksiyon olsa vajinada da olur dediler benim sadece ara kısım ve hemoroid şişliğim var gerçekten çok zor bebeğimin altını değiştirirken ağlıyorum resmen
Zmr-010101 Mzyynkbra ya kıyamam çok kötü olmuş ben farmasinin çay ağacı kremi var onunla kantoron yağını sürdüm hep hemen geçirdi hemoroidede çok iyi gelir. Şuan aklıma geldi hamileyken bende olmuştum o kremle geçti hatta tanıdıklarımda o kremle geçirmişti mutlaka sür o kremi yoksa al hemen internette satılıyor
Mzyynkbra Oglum03 yaa canım çok teşekkür ederim kesinlikle yapacağım söylediklerini Allah razı olsun 🥹
Defne04 Mzyynkbra ilk doğumum da benim de şişti ikinci dogumda böyle bir sıkıntı yaşamadım oturarak banyo yapma canım o şekilde de enfeksiyon kapıyor inşallah en kısa sürede iyileşir hemoroid içinde procto glyvenol diye bir krem var oda iyi geliyor
Yeknu Sezaryendn sonra bende de oldu. Benden 1.5 ah önce doğum yapan bi arkadaşım bi krem önerdi 1.5 2 günde acı kalmadı şişlik de 4 günde falan geçti. Trendyoldan almıştım kremi bakarım geçmişime isterseniz
Ronesans Mzyynkbra kantaron bitkisi sarıdır. Kantaron Yağı elde edilirken zeytinyağında bekletilir ve yağ kırmızı renk olur. Yan i sarı kantaron un Yağı kırmızıdır. Kullanın şifa Allah’tan iyi gelir inşallah.