2022anne Kızlar merhaba 26 yaşındayım 1 kızım var 10 aylık Uzun zamandır aklımda tesettüre girmek nasip kısmetse birkaç gün içerinde tesettüre gireceğim. Kendimi hazır hissettiğim zaman istiyordum ve artık zamanı geldiğini düşünüyorum. Tesettürlü olan anneler bildiğiniz güvendiğiniz ürünlerinden memnun kaldığınız alışveriş sitesi varsa yazabilir misiniz ? Daha önce hiç araştırmadığm için hangi site güvenli alışverişe nasıl nerden başlamalıyım hiçbir fikrim yok. Yardımcı olursanız çok sevinirim ☺️
Nefess15 2022anne Öncelikle selamım aleyküm adınıza çok sevindim Rabbim daim etsin ve içinize sindirsin inşAllah. Benim genelde alışveriş yaptıgım güvenli bulduğum siteler bunlar Hr butik , Haza butik, Modaalaa butik, stilzade akşıma şuan bunlar geliyor
Erolunannesi 2022anne moda selvim -sefa Merve bunlar kesinlikle güvenilir malları güzel. Hayırlı olsun layığıyla yap inşaAllah🤲
tazebiirannee 2022anne hayırlı olsun Allah daim etsin inşallah bende yeni kapandım bir kaç ay oluyo ☺️ bende bi kaç butik söyliyim hr butik, rabidesignn, soidesign, hazaaofficial, haziranbutik
2022anne Nefess15 Aleykümselam 🤲🏻 Amin canım inşallah tek isteğim rabbim hayırlısıyla nasip etsin güzel dileklerin için teşekkür ederim ☺️☺️
2022anne Erolunannesi teşekkür ederim Allah razı olsun söylediğiniz sitelerde çok güzel ürünler var kalitesi de iyiyse oradan alışveriş yapabilirim ☺️
Dilruba_1 Modanisaya da bakabilirsiniz Trendyoldaki firmalardan da alıyorum ben genelde ya da instagramdan vs
2022anne Dilruba_1 modanisa çok çeşit var çok güzel ürünler ayrıca diğer yerlere göre fiyatları uygun kalitesi nasıl peki önümüz yaz siz bu siteden yazlık ürün almış mıydınız acaba ? ☺️
Kaderelanur 2022anne çok sevindim adınıza pazarium hem çok uygun hem güzel hemde iade edebiliyorsunuz beğenmediğiniz zaman
Poldipan-01 2022anne ayy bende istiyorum, 14 şubatta kapansam diyerek kıyafet bakiyorum, ben lemaye diye bitlyerin feracelerini çok beğendim, birde Medine ipeği örtüleri var, galiba o ikisini alacagim
2022anne Poldipan-01 hayırlı olsun inşallah daim olsun sizinki de ben çok heyecanlıyım dün bir iki deneme yaptım evde ve kendime çok yakıştırdım çok hoşuma gitti evde de deneme yapabilirsiniz başlangıç için ☺️
Hamzaligunler 2022anne tofisanin ürünleri çok kaliteli değil ama çok uygun yani günlük için alınabilir
elagozlu35 Kızlar ne kadar para ayırmak lazım kapanmak için yani tabi önemli olan niyet Ama hiç bi kıyafet yoksa şal yoksa ilk nerden başlamam lazım bende düşünüyorum inşallah nasip olur
Bebekbebek1 elagozlu35 fiyatı hesap edemem ama her kategoriden birkaç tane alıp, hangi tarz hoşuna giderse öyle alırsın. Acele etme yavaş yavaş alışverişini yapmalısın bence 💕💕
Roseparks elagozlu35 ilk olarak dışarıda giyebileceğiniz bir trençkot kap pardesü ya da ferace ve bir kaç şal-esarp alabilirsiniz.
2022anne elagozlu35 ilk başta çok pahalı şal kıyafet almak zorunda değiliz diye düşünüyorum bende alışana kadar elimiz alıştıkça sal yapmaya kendimize göre daha güzellerini alabiliriz arkadaşlar sağolsunlar site isimleri verdi ben baktım güzel kıyafetler var
aaayazgc Bende önce alışveriş yapıp kapanayim dedim baya da tesettür kıyafeti ve şallar aldım ama hala kapanamadim öylece duruyo nasıl ikna edicem kendimi bilmiyorum
Kaderelanur Bir anda kapanmak zor olur belki ama yavaş yavaş kapanmayı deneyin önce kıyafetlerden başlayarak kapanın yani hep biraz daha kapalı giyinerek sonra da başınızı kapatın rabbim tez zamanda nasip etsin inşallah 🙏