Ysgl26 Naparlarsa yapsınlar isterlerse yarın yapsınlar insanların canı malı herşeyleri gitti 1 dakikada yok oldu. Seçim mi düşünelim şimdi
lceLady edabolukbasi Normalde kendisinde seçilme hakkı bulunmaması rağmen yine aday ve bana 1 sene süre verin düzelticem her yeri dedi. Erteler diye düşünüyorum 🤨
zehraaktas lceLady sanırım hazirandan sonra yaparsa seçilme hakkı bitiyor bence ertelemez ertelese bile artık seçilemez tekrar
edabolukbasi lceLady bize göre bulunmuyor herşey onun elinde olduğu için ona göre bulunuyor 😏 neyse şimdi silivri soğuktur
edabolukbasi lceLady yok kız silivri de hapishane var ya onunla alakalı konuşanları oraya yolluyor genelde 😂 o yüzden silivri soğuktur diye bi espiri kaldı senelerdir milletin ağzında 😂
Deletedmom_62 lceLady kesin ertelerler o bahaneye . Sonucun değişeceğini düşünmüyorum ama yine de ertelenmesin
Rozamoms_ Ertelenir diğer partilerde buna ses çıkarmaz çünkü bu yükün altından kimse kalkamaz kimse o taşın altına elini sokmaz eminim 👌
lceLady Gryffindor işte onu bilmiyorum. 3 ay denildi ama. Deprem bölgesinde olan bazı seyleri ertelemeye devam ediyor sıra seçimede getirir gibime geliyor