fa_sena_y 4 aylık bebekleriniz ne kadar göz teması kuruyor? bebeğim 3 sn anca bakıyor hemen kafasını çeviriyor.
T-V-D fa_sena_y Benimki de 4 aylık, uzun süre göz teması kuruyor. Ama eline verdiğim şeyleri tutmayi pek sevmiyor.Her bebek bir değil endişe etmeyin bence
Cennet70 fa_sena_y kuzum bizim 5 5.5 ayda oldu temas her bebegın farklı oluyor suan 6 ay 6 günlük kafana takma 🥰
Ece703935 fa_sena_y aynı ay aynı durumdayız, yakından bakınca göz göze gelmiyoruz ama uzaktaysam mesela o yatıyor ben yanında oturarak ona bakıyorum o zaman bakıyor bir müddet, bu şekilde mi sizin de
fa_sena_y Cennet70 birkaç gün öncesinde bir şey yoktu 3 gündür bi durgun ve göz teması pek kurmamaya başladı anlamadım ya 😔
eylulsmom97 Ece703935 merhaba şimdi gördüm evet aynen öyle. yakınındaysam hiç bakmıyor bana resmen görmüyomuş gibi davranıyo ama mesela ayağa kalkayım karşısına dikileyim çok güzel bakıyo gülüyo takip ediyo. neden böyle anlamadım.
Ece703935 eylulsmom97 Gelişimsel bir durum olabilir bence çünkü hiç göz teması kurmuyor değiller. Sanırım yakınken odaklanamıyor, birkaç ay takip etmek lazım