Ebrushkaa Hanimlwe bu bezi kullanan memnun olan varmi ben molfix kullanıyordum indirim yakaladıkca alıyordum ama şuan indirim yok elimde 4 numara var onu açtım goon 4 numara alsam aynı mı olur bebegim 6 kiloyu gecik. 4 ve 5 numara nasıl bilgi verirseniz sevinirim
YaseminAren Ebrushkaa paddlers kullanıyorm ben dıger hıcbır markanın fıyatını bılmıyorum ona bak jıstersen cok memnunum
Ekvatoral Ebrushkaa sarı paket iyiydi sleppy dennfelan daha güzel bence. Molfix kullanıyorum. Denk gelirse uygun goon da alırım
Kplnnn Mavi paket alma sakın emiciliği çok az ama sarısı baya güzel bedenleri de normal sıkıntı yaşamazsın
Pol34 Ebrushkaa 5 çok büyük olur molfixi bilmiyorum ama sleepy ve baby Turconun bezlerine göre kalıbı büyük
RuzgarMommys Ben kulot bezini kullanıyorum oğluma 1,5 senedir çok memnunum 12,5 kg oğlum 5 numara kullanıyoruz
Kplnnn Ebrushkaa ben de fiyatı uygun diye düşünmüştüm ama bez değiştirme saatini yarım saat geçsin sızıyor gerçekten çok köyü hiç tavsiye etmiyorum
Zlm Ebrushkaa maviyi hiç kullanmadım ama alırken araştırdığımda çok sızdırma yaoiyo diye yorum görmüştüm. Sarının lastikleri yumuşak iz yapmiyo içide güzel
Balkupum2505 Ebrushkaa goon kullaniyorum uzun zamandır memnunum ve primayla eş deger oldugunu söylüyolar
busra66 Ben kullandım ama pek memnun kalmadım çok kalın geldi bana rahat edemedi bebeğim ama kişiden kişiye değişir küçük bir paket aşıp deneyin bence ben marka marka deneyip de buldum