ikiminik16 semaydin banada aynı şey dendi gelişiminde sorun yoka kurcalamayin dendibama yok cok uzuluyorum
Aryast Devlet Hastanesinde verdiğimiz gen testi 5 aydır hâlâ çıkmadı normal mi bu arkadaşlar? Bilseydik gider özelde verirdik kaç aydır sürüncemede
T-V-D Aryast Biz de devlet hastanesinde yaptırmıştık. 1 buçuk ay gibi bir sürede sonuç çıkmıştı. 5 ay çok uzun bir süre bence. Arayıp sordunuz mu hastaneyi?
Aryast T-V-D evet her seferinde bir ay sonra çıkacak diye diye ertelediler artık sonuçların bir şekilde güme gittiğini düşünmeye başladım açıkçası
T-V-D Aryast Bir daha mı test yaptırsanız. Bana da laboratuvar sürecinde bir sıkıntı olmuş ve söylemiyorlar gibi geldi nedense. Pek güvenmiyorum malesef artık bazı kişilerin işini düzgün yaptigini düşünmüyorum
Aryast T-V-D üç gün önce tekrar aradım sonuç çıktı ama sadece doktor görebiliyor dediler, biz de şehir dışındayız. Doktor da orada değilmiş önümüzdeki hafta gidip göstereceğiz artık. Ama tüm bu süreç bana çok saçma geldi bu kadar uzaması vs vs
T-V-D Aryast Evet çok uzun süre geçmiş gerçekten. Bize de bilgi vermemislerdi yuzyuze görüşmek istiyorlar. Umarım negatiftir sonuç