Ertgrlunannesi Merhaba, bu ürünler kullanışlı oluyor mu mesela yeni oturmaya alışan bebeği içinde bırakabilir miyiz bikaç dk tek. Yoksa devrilir mi yani riskli mi. Birde bebe yatmaz mı sevi bebe markanın bebek oturma minderi mi daha kullanışlı bilen varmı. Sevi bebe daha yumuşak pofuduk belki devrilir? Pendik Kurtköy sultanbeylide satan varsa konuşabiliriz de.
Palestinianbride Ertgrlunannesi bebeyatmaz hediye gelmişti kızım sayılı oturdu bizde boşa yer kaplamaktan başka bir işe yaramadı kuzenime verdim bende zaten kullansanız bile max 1 2 ay... mama sandalyeside aynı işi görüyor fuzuli masraf
Erdemim Ertgrlunannesi minder vardı bende çok kullanmadık kısa bir sürede desteksiz oturma alışkanlığı ediniyor zaten. O yüzden gerek kalmıyor
Janset2105 Ertgrlunannesi bebe yatmaz aldım ben yeni oturmaya başladığında çok faydası oldu tek bırakabildim hiç devrilmiyor onun sayesinde kendi de devrilmeden oturmayı öğrendi
Melovini Janset2105 minderi de aldık bir ay sürmedi kullanmak kendi oturuyor yanına yastık koysam yine aynıymış