iremdonmezz Haffuse menek16 Krmnn Esdelideli Igg değerimiz 3.69 ıga 0. 05 bebeğim 4 aylık herhangi bir hastalık geçirmedi sadece bacağında bir leke oluştuğu için doktora götürdüm doktorda bu testleri yaptı değerler için ne diyorsunuz sizin değerleriniz kaçtı? :((
iremdonmezz menek16 yarın 4 ay aşısı var yaptırmadınız mı siz aşılarını ne yapmalıyım acaba korkuyorum
iremdonmezz Krmnn menek16 Ya biz 1. Ay aşılarını da 2. Ay aşılarını da rotaları da menenjit aşısının 1 sinide yaptırdık hiç birinin de çok ağır etkisi olmadı Allaha bin şükür bugüne kadar hastada olmadı 4 aylık dediğim gibi sadece bacağında çıkan ufak bir leke için götürmüştüm ben doktora ama değerlerimiz düşük çıktı sanırım öyle gözüküyor bize henüz konmuş bir tanı veya herhangi bir doktor görüşü yok aslında biz testleri cuma günü olduk çarşamba günü doktora göstermeye götüreceğim çok tedirginim
Krmnn iremdonmezz bize kesinlikle canlı aşı yaptırmayın dediler çnki zaten bağışıklığı çok düşük canlı aşıklarda vücuda enjekte ediliyor ve vücut bunla savaşmaya çalışıyor bagşklık düşük olduğu için çocuk kötüleşebilir organ hasarına neden olablr dedi bizde rota aşısı yaptırmayıda düşünüyorduk yaptırmadık sadece birinci ay aşısı olduk
Krmnn Esdelideli biz ilk dört gün araştırma hastanesinde kaldık kızımın kanda oksijeni düşük çıktığı için Hacettepe yoğun bakıma sevk ettiler bi gün kaldık servise çıktık serviste bağışıklık için kan aldılar düşük çıktı ve immün yetmezliği dediler ıvıg aldık taburcu olmadan . Tekrar kan aldılar sonuçlarına bakacaklar sanırım tanı aşamasındayız immün yetmezliğinizde çeşitler varmış çnki yarın 2. Ivıgı alacağız
Krmnn Esdelideli gittiğim hastane üniversite hastanesi . Doktor asistanlarda kendi Prof doktorlarına sormadan yönlendirmiyorlar hastaları . Kızımın kan sonuçlarıntamamen çıksın sonuçları toplayıp ayrıca prof göstermek istiyoruz bizde
menek16 iremdonmezz tedirgin olmayın insallah hayırlı haberler alırsınız bende aşı yerinin çok farklı olmasıyla gittim bir de egzama tarzı döküntülerle içim rahat etmeyince bakalım martta bizde tekrar gideceğiz hepimiz güzel haber alalım insallah sizde sonucu yazarsanız sevinirim güzel haberlerinizi bekliyoruz
Gulcekizim Krmnn oy kıyamam ben yavruma eşimin yegeninde var çok zor bı süreç çok iyi korumanız lazım Allah’ım şifa versin tez zamanda. Zamanında çok zorlanmislar ama şimdi ikinci sınıfa gidiyor çok güzel akıllı bı kız oldu masallah
Krmnn Gulcekizim evet taburcu olduğumuzdan beri dışarı çıkmıyorum kimseyi kabul etmiyorum dikkat ediyoruz zaten şuan korucuuu şurup kullanıyorum antibiyotık ve b12 iğnesi başladılar bize ilk haft her gün ikinci hafta gün aşırı 3.4 hafta 3 güne bir vurulduk 3. Haftadayız şuann d vitamini kullanyrz
iremdonmezz menek16 Ayy Allahım inşallah ya inşallah hepimiz hayırlı sağlıklı haberler alalım yazarım tabiki
Krmnn iremdonmezz aynen serum gibi düşün büyük şırınganın içine koyuyorlar özel reçeteyle sen alıosun ilacı