Eynur Benim 5 aylık bebeğim var evimde biraz çatlak var ve bugün bilmem kaçıncı gün oldu sokaklarda arabaların içinde yatıyoruz iş güç yok o psikolojiyi nasıl unutucaz bilemiyorum :(( bir kaç kişi maddi destekte bulunacaz dedi bekledim yalan oldu :( evimi öylece braktim eşim çocuğumuz kuck diye beni farklı bir şehre gnderdi ama cebimizde 5 kurusumuz yok rezil durumdayım:(( eşim 5 parasiz
ErayBabyy Eynur deprezedesiniz afada bildirmediniz mi ben fenomenlerin sayfasında gördüm hep birde neden yardımlara basvurmadiniz ne bileyim onca yardım.geldi falan ya .Eşiniz neden sizle gelmedi çok kayıp var mi ?çatlak varsa evlerde girmeyin Allah korusun daha kötü sonuçlar doğurması.Aileleriniz yok mu destek olucak.ay ne bileyim aklım çok karışık.benimde
ErayBabyy Eynur Bu arada çok özür dilerim çok çok.gecmis olsun çok🙏🙏🙏🙏rabbim kimseye birdaha yasatmasin
ErayBabyy Eynur Edevletten sosyal yardımlarin dağıtılacağını duymuştum birde baktınız mı eşinizin yada sizin üzerinize yatan bir para var mı diye
Eynur Çok geç dönüş yapılıyor 😢😢 kıyafet yok bez yokesim gelemedi babası felç ikna edemedik inanın o kadr kötüydü ki anlatılacak gibi değil 😢 tuvalete, mutfağa salona yani kısacası gttigm her yerde korkuyrm 😢😢
ErayBabyy Eynur siz daha yeni mi.baska.sehre geçtiniz?ya çok yardım tırları geldi toplanma alanları vardı her ilde dağıtım yapıldı.ya bir sürü fenomen el attı ,ünlüler herkes AFAD,ahbap derneği neden yazmadiniz heryere.
Lace-002 Eynur bir sürü yardım etmek isteyen insanlar görüyorum herkese yazın bir şekilde birinden geri dönüş sağlarsınız
Lace-002 Eynur allah yardımcınız olsun bu arada yaşadığınız şeyi kimse anlayamaz uzaktan anlatamaz çok zor
Huzurbebek Eynur çok geçmiş olsun eve sakın girmesin yine 6civarı depremler olabilirmiş tehlikeli şu an
Lace-002 Eynur instagramda doktoranneninblogu hesabına yazın herkese geri dönüş yapıyor telefon ediyor ve mutlaka yardım buluyor
Eynur Lace-002 Allah razı olsun kardeşim teşekkür ederim kızım küçük maddi olark sknti cekiyorm malsf ıslak mendil krem bez kıyafet yok anca beze yetisebiliyorum farklı sehrde ev kiraladık onu bile zor veriyrm
Esmerim2727 Benimde evim yıkıldı nurdağında oturuyordum ama inkar etmesin kimse herturlu yardım yapıldı fazlası bile yapildi
Berkonur Esmerim2727 bayan doğru söylüyor bende Osmaniye de oturuyorum evim hasarlı oldugu için giremedim elbistana ailemin yanına gittim 6 aylık bebeğim vardı kaç defa aradım bez ve mama için kimse yardımcı olmadı