teacherozlem _The_ANA_ valla bayıldık saçımı boyattığıma pişman oldum saç boyası çıkar çıkmaz kına yakacağım ben de
teacherozlem Aybars-mom160821 valla hiç bir şey bırakmamışım😂 bir sirke bile yok çok ince işçiliğim ile çalıştım minik minik tutamlar alarak saçından ayıkladım zaten ilaç ve tarak hepsini çıkarmıştı neredeyse
Yaggmurr teacherozlem ben ilkokuldaykrn hiç bişey fayda etmemişti bit ilaçları bit tarağıyla taramalar ve annem en sonunda bildiğiniz şu sprey sinek ilaçlarından varya kafama sıkıp bekletmiştik ve tamamen bitirdi saçlarıma da zarar vermemişti tabi şuan bana doğru gelmiyor kendi çocuklarımıza yapar mıyız bilmiyorum ama insan çare bulamayınca her yolu deniyor demekki bu illete hala aklıma geldikçe kaşıntı tutuyor
Lavina teacherozlem bir kaç günde bitmez bit şampuanı ve tarağı kulanıj tek çaresi o bizdede oldu parkta oğluma bulaştı sonra bana gecti 3 hafta hanca temizlendi ama ben hep bit tarağıyla taradım 3 günde bir şampuan yaptım boya bana fayda etmedi öyle kurtulduk
teacherozlem Lavina ben de daha 7. Gün yıkayacağım saçımızı şampuan ile sonrasında hep tarakla tarayıp kontrol edeceğim
Lavina teacherozlem sık sık tarayın ben tarakla gezer oldum günde kaç kere tarardım bilmiyorum saç diplerim artık sızlıyordu tutam tutam alıp tarardım günde bilmem kaç kere öyle öyle kurtulduk çünkü bir tane bile çok çok çabuk ürüyor çabuk bulaşıyor heryere fırsat vermeyin allah yardımcınız olsun ben piskolojikmen çok etkilenmiştim
teacherozlem Dolores ya eskiden annelerimiz çaresizmiş ilaç vs çok yokmuş annem de tursil ile yıkardı ama babam hep bit şampuanı alırdı az bitlenmedik belki de ordan travma kaldı bende bit görünce kızımda resmen ağladım
Nevasedaa teacherozlem şu an ben de öyle oldum ahahahah bit görünce ister istemez her an her dakika temizleme isteği geliyor bana da. Çok şükür temizlendi intikam. 😂😂🙈🙈
miray7676 teacherozlem Alıp gün ışığında elinle iyice temizlemen gerekir , ilaç al tekrar tarakla komple temizle , Sirke fayda etmez çocukken bende bitlenmiştim ama okadar gürki saçım annem 1-2 saat temizliyordu ve ilaç tarakla vs öyle bitmişti
teacherozlem miray7676 yaptım canım ilaç da yaptım sirkeleri de tek tek elimle temizledim dün 7. Gündü hepimiz ilaçla tekrar yıkandık şükür bir şey kalmamış temizlenmişiz