Emineec MuhendisAnne- elma suyu tattırdım onu unutmuşum yazmayı ilk gün sorun olmadı ama ertesi gün eşim biraz fazla tattırmış midesini anında bozdu bağırsak çalıştırdı sanırım anında büyük tuvaletını yaptı fazlasıyla oradan anladım surat ıfadesınden de kızımın yani biraz fazla verince böyle bırsey oldu bizde. Birde hıpp ın el gıda pirinçli olan ı ıcınde sadece pirinç unu olan ondan aldım suyla muhallebi şeklinde yapıp veriyorum onunda tadını sevdi kızım. Belki sağlıklı degıldır ama bilmiyorum şifa olsun inşallah sağlıkla kilo alsınlar gelişsinler büyüsünler mutlu olsunlar inşallah
Emineec MuhendisAnne- kilo henüz tartılmadık ama evde tartı var önce ben tartılıyorum sonra kızımla tartılıyorum öyle aradakı farkı baz alarak kılosunu takıp edıyorum doktora gıdene kadar size nacızane tavsıyem sebzelerı çorba yaparken blender varsa gecırdıkten sonra mutlaka ekstra süzün çünkü daha yutkunma ıcın erken o yüzdem Allah korusun siz mutlaka süzün çok posa çıkıyor çünkü ve patates ekleyecegınız zaman mutlaka zeytınyagı ılave etmenızı onarırım malum ek gıda kabızlık demek ve su da verıyorum ben kaynatıp ılıtıp ek gıdaya başladığım ıcın
MuhendisAnne- Emineec tamamdır dediklerinizi uygulayacağım inşallah bir dahaki kontrolünüzde ilerleme vardır 🙏
Trilece MuhendisAnne- acaba reflusu var da kusuyor da o yüzden mi kilo almıyor diye düşündum , doktorunuz muayene ettimi reflü ile ilgili
Miraynannesi MuhendisAnne- ben bebelac coldu denedim çok gaz yaptı evolvia kullanıyorum hem kilo aldı hemde çok rahatladi
MuhendisAnne- Miraynannesi çok teşekkür ederim bilgilendirmeniz için benim de evolvianın içeriği daha çok içime sindi
MuhendisAnne- Trilece evet etti reflü tedavisi uygulandı ama sonuç vermedi daha sonra gözlemlediğimde hareketli olduğu saatler kustuğunu farkettim birde mama gaz yapınca kusuyor dikkat etmeye çalışıyorum biraz azaldı kusma kilo alamaması ona da bağlı olabilir iştahsızlığa da mamaya da yani tam çözemedim açıkçası
Mcnkarsel MuhendisAnne- biz ikisinide kullandık. Evolvia dan cok daha memnundum. Bebelac gold da iyi ama formülü cok yogun ve partiküller kalıyo ne kadar calkalansa da. Tek sorun buydu. Evolvia hiç sütüm yokken kullandığımda kilo alımı cok güzeldi. Zaten doktorumuz önermişti
MuhendisAnne- Mcnkarsel çok teşekkür ederim tek kötü yanı kusunca olan koku sanırım aşırı kötü kokuyor 😔
MuhendisAnne- Mcnkarsel evolvia içip kustuğu zaman aşırı kötü bir koku oluyor resmen normal insan kusmuş gibi