MuhendisAnne- önce normal mama hıpp combıotıc sonra acillik olduk sonra Aptamil kullandık yine kustu sonra süt alerjisi olduğu anlaşıldı sonra özel mama neocate denedik tadı kokusu iğrenç ötesi çürümüş patates gibi tabi kızım ıcmedi sonra doktorumuz vanilya şurubu dedi onu ekledim iki damla yıne içmedi kızım kanmadı çünkü iğrenç bir mama yani bizim kız kabul etmedi sonra bir kaç mama daha soyledıler evolvıa rp de dahil buna ama biz bütçe nedenıyle denemedık çünkü rapor çıkarmamıştık test yapmamıştı doktorumuz (bu olayları 2,5 aylıkken yaşamıştık o nedenle alerji testi tam sonuç vermez diye test yapmamıştı) sadece emzirmeyle devam ettim tam 4,5 aylık olunca önce yeşil kabak suda üstüne süzgeç koyup buharda haşladım ezdim tattırdım hiç sevmedi ertesi gün bida aynı sekılde tattırdım hiç sevmedi sonra suda çorbasını yaptım blender dan gecırdım süzdüm çok sevdı sonra havuç buharda tattırdım sevdı sonra havuç kabak çorbası yaptım çok sevdı bır sonraki gün patates tattırdım her tattırdığım günü bir önceki tattırdıgım sebzeleri çorbasını yapıp süzüp verdim alerji belirtisi olmadığı ıcın doktor 3 gün tattır dedi ama ben aceleci davranıp hep 2 gün denedım