Bu hesabi yeni açtım telefon evde kalmış ev cokmedi ama girilmez hâlde belki hatırlayan olur beni 1 5 yasinda kızim 6 aylik ikislerim var, Adıyaman’dan yazıyorum,biz bittik biz öldük, prefabrik bir evde 16 aile yaşıyoruz 16 kişi değil aile, kaybimis cok amcamı kuzenleri mi 15 gün once evlenen kaynım ve eşini daha nicesi,bu teşekkür postu, yardım lar dun geldi elimize bitanesin nin üstüne öyle ağladım ki bebeginin ağzından emziğini, bacağından pijamasini üstünden kazağını çıkarıp koymuş, o emziği hemen kızımin ağzına koydum yıkamaya fırsatım yok oyle ağladım öyle dualar ettimevdeki yarim
pişik kremine kadar koymussunus belki sizlerden biri allah razı olsun bii yalnız bırakmadınız ben bu yaşadıklarımı asla unutmayacağım buŽ gibi suyla bardakta mama yapıp 6 aylik bebeme arabanın icinde kasikla yedirdigimi asla unutmam ben o emziği saklayacağım,ben o geceyi bitmeyen geceyi asla unutmayacağım,3 gün sonunda gelen afadi biŽi burda enkazin altında bırakanları asla affetmeyecegim, hakkımı siŽlere helal, ama acaba ilk gun gelseler kurtulurdu dedidim mecbur bırakıldığı m bu unutkanlığa helal ettmeyecegim hepinizden allah razi olsun rabbim evlatlarıniizi size bağışlasın,kimse düşmanım bile bu acıyı , yaşatmasın