irva Nurumm12 Kurutulmuş ayva yaprağı aktarda satılıyor.Normal ıhlamur gibi kaynatıp suyunu içirebilirsiniz.İçine 4 5 tane yaprak atın yeterli az yapacaksanız.
irva Nurumm12 Benim oğlum normalde de pek işhatsız bir çocuk değildi aslında ama onu bağışıklık için aldım.İştahına da etki etti tabi.Bir oturuşta 2 tabak makarna yiyor çocuk.Sürekli bir şeyler ister.😅
Gzdzeynep Nurumm12 iyi geliyor ben ıhlamur adaçayı ayva yaprağı karışık çay yapıyorum bardağına da bal ekleyip veriyorum asıl bence iyi gelen gerçek bir bal. bitki çaylarına bal koyup verin öksürüğe iyi geliyor
Nurumm12 irva teşekkür ederim zühre anayı açken mi veriyorsunuz peki ve bittikçe sürekli kullanıyor musun canım
irva Nurumm12 Aç veya tok farketmez.Ben ilk ürünü kullandım 1 hafta kadar ara verdim sonra 2.ürüne başladım.Normalde ara vermeden devam edebiliyorsun.
Sabinaaa Nurumm12 yapragini bilmem ama …annem bize tam ortasindaki seyi qurutub kisin kaynatib icirirdi…iyi kaynadigi zaman azcik yapiskanlik oluyor …o cok iyi gelir…bazen ogluma yapardim…sarimsakli sutdr iyi
Nurumm12 irva tamamdır iştahı benimki hasta olunca gittti toparlasın istiyorum hem de bagısıklıklıgna iyi gelir iştahı ne zaman arttırdı sizce kullandıktan hemen sonra artıyor mu
irva Nurumm12 Ben udi hindi yağı kullanıyorum.1 yaşından beri de balık yağı kullanıyorum.Ufacık hastalanmaya başlasa çok şükür hiç ilerlemez.O dönemde de umca yerine resverol başlarım daha iyi.