ecrinn123 Fatmaa_2021 benim kuzumda 3 buçuk aylık ben de 3-4 bez değişimi yapmıyorum meme reddi yaşıyor olabilirsin canım yeni başladı bu huyu
Fatmaa_2021 ecrinn123 ne kadar bez degstryrsnz bebeğim emiyor ama göğsüme geliyor ama 1-2 emip cekstrmeye basliyor
ecrinn123 Fatmaa_2021 Fatmaa_2021 ben de sizin gibi 3-4 tane değiştiriyorum günde. Günde 1 kere mama veriyo veriyorum sadece gece yatmadan
Fatmaa_2021 Defnecik23 peki düzelmesi için ne yapmam gerekiyor mamayida istemiyor biberonu diliyle itiyor
Duygu1629 Emdikten sonra meme istemiyorsa uyumak için emzik istiyorduk ağzına süt gelmesin ama uyuyana kadarda emeyim istiyordur:)
Defnecik23 Fatmaa_2021 evet direkt beslenme reddi o zaman. 3 ay ve 4 ay arası görülüyor. 2 3 hafta sürüp düzelir ama bu süre içinde de ayakta gezerek ve duşta su sesini açıp emzirebilirsiiz geceleri zaten normal emiyorlar
Prenssannesi_ Benimde öyle emiyor sonra çekiştirip duruyor anlıyorum ki uykusu geliyor eğer kilo alımı iyise ayına göre bezinde günde 4 5 kere değişiyorsa sıkıntı yok yatağına koy yatsın istese acıkırsa kendisi kalkar tekrar ister zaten ben öyle yapıyorum