ZeynepAdam Optisyenanne esiniz dolandirici degil mi kayinpeder de dolsndirici bunlari kanitlayin zaten o aileye degil cocuk vermek hakim gostermeme karari alsa yeridir. Hic uzmeyin kendinizi uzaklastirma almissiniz siddet de var icinde oyuzden o adama cocuk verilmez kaynana kendi hasret kalir boklu bezine terbiyesiz rezil kari! Yetistirdigi cocuktan belli karaktersizlikleri. Uzmeyin kendinizi bebeginizle guzelce vakit gecirin ve hersey gecer siz geleceginize bakin. bir ise girin anneniz de bebeginize baksin gul gibi gecinin. Hem sizin calisiyor olmaniz bebegin bakimi konusunda hakim gorusunde arti puan olarak gorunur bence.
Optisyenanne ZeynepAdam işsizlik maaşım bittiği gibi hemen işe gireceğim inşallah şuan daha emiyor biraz bakımı zor. Bunlar öyle haysiyetsiz dualarınızı eksik etmeyin tek evladımla gözümü korkutmaya çalışıyorlar
Uuy Optisyenanne kiz çocuğu babaya erkek çocuk anneye veriliyor canım benim ailemde bosanmislardi biz küçükken. Babaya verildik bz. Annemde sen bakamzsn diye kendisi almıştı yanına. Kendi rızası ile hakim direk babaya veriyor kız olduğunda
gzmzm Uuy bunu da ilk kez duydum. Ama saçma geldi, babaya niye verilsin kız diye? Yanlış yönlendirme yapmayın. Mutlaka aileniz boşandığında aralarında bir anlaşma olmuştur da babaya verilmişsinizdir. Anne sütü alan emen bir bebeği babaya niye versinler?
Uuy Optisyenanne ama senin olayın farklı arada dolandırmak falan var. Sana verilir büyük ihtimal. Zor bir süreç rabbim yardımcın olsun. Şehir değişikliği yapmanı tavsiye ederim. Sizi bulup zarar vermemesi için sana .. hiç gösterme çocuklarını da. Bence. Öyle baba çocqn yüzüne hasret kalsın ..
Optisyenanne Uuy Allah razı olsun ama şehir dışında gidecek kimsem yok Malesef rabbimden başka sığınacak dalımız yok.. Dualarınızı eksik etmeyin Allah razı olsun
Sehers Karşı taraf kusurlu tamamen sen kusurlu değilsin ayrıca bebegin çok küçük kesinlikle alamazlar. Görüş günü mutlaka verilir diye düşünüyorum ama o görüş gününde olay çıkarıp alip goturmezlerse iyi canım hergun haberlerde görüyoruz dua edeceğim senin için Allah yardımcın olsun insallah. Yaptığı tehditleri hakime anlatın ki görüş gününde kaçırabilecegi düşüncesi de göz önünde bulunsun.. Alamazlar bebeğini üzülme sen kendini koru yeterki
Optisyenanne Sehers Allah razı olsun dualarınız için yer gök dua diye demişler. Sadece kaçırmalarından korkuyorum avukat ta kaçırılırsa işimiz zor dedi böyle insanlardanda herşey beklenir duanızı eksik etmeyin rabbim sizinde evlatlarınızdan ayırmasın inşallah
AlyaMerveMina Optisyenanne nprmelde anneye verirler ama bunlar duzenbaza benzıyor hersey yapabılırler iftira gibi vs
Optisyenanne Hayat_kadere_inat bende görüş verilmemesi taraftarıyım ama devlet ne derse o olur inşallah en az saat görür def olup giderler hayatımızdan
Optisyenanne Savas15nisa çok fena insanlarmış Allah onlara hakkettiği muameleyi göstersin inanın insanın yüreğini sızlatmaktan başka birşeye yaramıyor
ZeynepAdam Optisyenanne siz korkmayin polise basvurun Allah sizleri korusun boyle haysiyetsizliklerden
ZMzehra Optisyenanne canımm Rabbim yardımcın olsun. Mahkeme çocuğu sana verir çünkü 7 aylık bir çocuğun sana ihtiyacı var mahkeme sana verir çocuğu. Ama çok dikkat et çocuğu kaçırırlar alıp götürürler. Böyle insanlar maalesef ne mahkeme kararı dinlerler ne de polis koruması.aman dikkat et canımm yanında kendini koruyacak şeyler taşı biber gazı, elektrikli savıcı gibi şeyler. Babası oğluyla bir olup neler yapar. Rabbim yardım etsin sana
Optisyenanne ZMzehra Allah bin kere razı olsun biber gazı alayım doğru diyorsunuz. Duanız için Allah razı olsun eksik etmeyin rabbim sizede dua edenler çıkarsın karşınıza
gzmzm Optisyenanne allah yardmcınız olsun, inşallah en kısa sürede lehinize sonuçlanır her şey. Sakin kalın siz ve aileniz. Eminim üstünüze gelip yapmamanız gereken bir davranışa sürüklerler sizi. Sakin olmakta fayda var
Optisyenanne gzmzm avukata yönlendirdim hala çocuğu elimden almakla tehdit ediliyorum yarında suç duyurusunda bulunacağım dualarınız için Allah razı olsun
Ayazz444 Optisyenanne yok canım çocuk senin çünkü sonuçta çok küçük sana ihtiyacı var rabbim yar be yardımcın olsun