sessizkuzucuk 3yasakadarsifirekran Bana da kalsa çokca temizlenmesi gereken insan var. Ama şuan bunun sırası değil
Wolverine keremsmomy Paylaşım yapmış yapmamış ne olacak bakınız Twitter kapandı? Enkaz altında hala bir umut iletişim kurabilen insanların en çok iletişim ağı olan Twitter kapandı.. Sorgulanacak şeyler Tarkan’ın yapacağı paylaşım değil. Tarkan hiç bir durumda duyarsız kalmadı bu zamana kadar maddi manevi desteğini her zaman yapmıştır. İnsanların neler yapabileceğini İnstagram paylasimiyla ölçen bir zihniyet değilim bu yüzden basit görüyorum.
acimavi sessizkuzucuk kim telaştaymış? Elinde tonlarca yetki olanlar 1,5 gün sonra talimat verdiği için de sürülür mü mesela. Gerçi bu önemsiz konu. Önemli olan ünlüler. Niye paylaşmamışlar yaptıkları yardımları, utanmaz, arlanmazlar
3yasakadarsifirekran Wolverine Paylaşım yapanlar gidince her şey düzelecek sanıyorlar heralde Gözler iyice körelmiş ne diyeyim iyi uykular..
calikusuu sessizkuzucuk Ünlülerden önce imar affını meclisten geçirenler, yıkılan binaları yapan müteattihtler, o binalara onay verenn belediyeler var sanki…
3yasakadarsifirekran calikusuu pişkince gülen Adıyaman valisini unutmayalım ünlülerden önce onu da sürsünler..
3yasakadarsifirekran keremsmomy Allahtan her şeye muhalefet oluyorum ki sürülmeyeceğim demek ki bu iyi haber .
Theodora 3yasakadarsifirekran @keremsmomy arkadas iyi hatirlatti. Birakin Tarkan ne yapmis yapmamis takibi de bu serefsizi konusun. Kin duyacaksaniz uzaga gitmeyin bu durumlara sebep olanlar belli bi zahmet onlardan baslayin.
3yasakadarsifirekran calikusuu Feyyaz Yiğit’in dediği gibi ‘ Duygularımı hapse girmeyecek şekilde ifade edemiyorum!!
3yasakadarsifirekran @“acimavi”#p24562502Allahta bizleri güldürsün inşallah bu felaketler son olsun 🥺
acimavi 3yasakadarsifirekran amin inşallah Rabb im günahsız yavruların yüzü suyu hürmetine merhamet etsin bizlere🤲🏼
kizannesi06 rivrivyapma kesinlikle katılıyorum onlar yiyo iciyo giyiyor bizim sayemizde bizde yırtık donumuzla sabah akşam izliyoz