keremsmomy İnanın şu an içimizde hainleri düşünmeye vakit yok insanlar görüyor biliyor kimin yardımı olup olmadığını ha yardım etmek zorunda değiller kimseye zorla yaptırtamayız ama vicdanı merhameti olan herkesin yardım etmesi en önemlisi Müslüman Müslümanın kardeşi kavramıyla yardım etmek zorundayız. Maddi yada manevi elimizden bir şey gelmiyorsa dua edeceğiz. Böyle ünlülerinde halktan daha çok yardımı olması lazım 10 kişinin göndereceğiyle onların ki elbet bir değil gizli yada alenen yapılıyor bu şu an çok önemli değil yeter ki yapılsın. Ha alenen yapılması şu durumda daha iyidir çünkü ne kadar görünüp el uzanırsa o kadar motive eder insanı. Haluk Levent yardımları tek tek yazıyor çoğu istemiyor yazılmasını ama bence yazılmalı da. Ha kimse gösteriş için şu kadar bağış yaptım kafasına girmez diye düşünüyorum bu zamanda. Bir tweet atmakla vicdan merhamet sorgulanmaz. En çok tweet atan en vicdanlı olarak seçilmez. Sosyal medya kullanmayan ama maddi manevi destek yapan insanlarımız yok mu? Ünlü yada değil buna hiç takılmıyorum. Yardımda amaçları kendilerini belli etmemekte olabilir buna da takılmıyor ama dediğim gibi alenen açık olsa daha iyi olur tabii, iyilikte de yarış vardır emin olun kibirden uzak iyilik yarışı en müstehap olanıdır. Şu an iyilik yarışında olmak için bunu yapmak zorundayız. Ve şu an dünya starları, konusunu yapacağımız en son şey.