kitapkurdubebeninanasi Merhabalar malatyada arkadaşım eşi küçük bebeğiyle sokakta kalmış. Talu tekstil diye bir yere sığınmışlar ama yiyecek sıkıntısı yasiyorlarmis. Dağıtım yeri var mı bilgisi olan
2lokum_moms kitapkurdubebeninanasi Malatya AFAD grubu https://chat.whatsapp.com/J3Ph5TQHZbA8QeT5liwauF wp grubu katılıp ordan yardım noktalarını paylaşıyorlar
2lokum_moms kitapkurdubebeninanasi ne demek bi bebeğin dışarda kalmamasına vesile olabilirsem ne mutlu bana
Beraninannesii kitapkurdubebeninanasi 4 saat önce Malatyalı bir tanıdığım atmış . İnönü üniversitesi kampusune 9 tır gelmiş . Yine Malatya otogarinada aynı şekilde. Kısıtlama geldiği için daha fazla bilgi oaylasimi bulamadım
kitapkurdubebeninanasi Beraninannesii şimdi yazdım kendisine arabada benzin yokmuş ve kampüse uzak oldukları için gidemiyorlarmis😔
Milos kitapkurdubebeninanasi belediyenin orada çadırlar var elbet yemekte veriyorlardır Allah yardımcıları olsun
Yeicyat kitapkurdubebeninanasi Orduzu turgut ozal parki girisi olimpik yuzme havuzu karsisi Çardak kafe diye bi yer gördüm İstagram da malatya haber paylaşmış konaklama yeme icme yardımcı oluyormuslsr umarim ise yarar
Beraninannesii kitapkurdubebeninanasi Ahh ya ahh ya Allah’ım bu nasıl bir imtihan yarabbim. Elimizden hiç birşey gelmiyor.
Baakpnr- kitapkurdubebeninanasi arzu ata ekmeğin Kuyuönü , Bostanbaşı , Yakınkent Esenlik Yanı , Yimpaş Yanı Opet içi şubelerinde ekmek simit poğaça üretimi başlamıştı sabah öyle görmüştük postlarda ❤️
yemedimamadoydum kitapkurdubebeninanasi Malatya’da ki cemevleri barınma ve sıcak yemek hizmeti veriyor muhakkak gitsin arkadaşınız yardımcı olurlar