Egiskom merhaba, şimdi görüyorum yorumunuzu. İçinizi rahatlattıysa ne mutlu bana. Allah’a emanet olun.🥰
Badem merhaba, şimdi görüyoruö yorumunuzu. Çok mutlu oldum içinizin rahatlamasına. Ben de doğma büyüme İstanbul’luyum ve elbette ne yaşadığım kentte ne de ülkemde bu denli felaketler, kayıplar yaşamak istemem. İnsanları korkutmak şu an için o kadar olağan ki, doğru kişiyi takip ederek rahatlamak istiyor insan. Benim için doğru olan kişi Şener Üşümezsoy. Sırf “deprem yok” dedi diye değil, açıklamaları da rahatlatıyor. Ve üstelik seneler önce uyarmış çoğu yeri. Hakkımızda hayırlısı olsun elbette ama felaket senaryolarını dinleyecek ne vaktim ne de psikolojim var. Sizde rahat olun Allah’ın izniyle.❤️
Sin21 merhaba, lütfen kendinizi kötü bir ruh haline sürüklemeyin. Bunun ne kendimize, ne evlatlarımıza, ne depremzedelere maalesef hiçbir faydası yok. Biliyorum insanın elinde değil ama her şeyi birlikte aşacağız. Sadece yorumumla sınırlı kalmayıp internet üzerinden de araştırabilir, videolarını izleyebilirsiniz.🥰