Goktug4343 Deletedmom0210 aynı şeyler den bahsetmiyoruz benim çocuğum 2 aylıktı düğünede gittik 5,5 aylığız hergün dışarıda çıkıyoruz ama sağlıksız şeyler hazır gıdalar tüketmekle aynı değil
Deletedmom0210 Goktug4343 hünhap güya organik paketin her yerinde organik yazıyor içeriği de maşallah cici bebe den kalır yanı yok 😂pakette organik yazdımı tamam sizler için
Goktug4343 Deletedmom0210 ayrıca organik yazmıcak yeşilli mavi bir amblem mi var sağlık bakanlığı onaylı bilmiyorsanız öğrenin
Deletedmom0210 defne6153 bırak arkadaşım arkadaşlar çok iyi anne biz kötüyüz baksan evlerini toplamaktan acizler buraya gelmiş lolo yapıyorlar boşver takma
defne6153 Deletedmom0210 kesinlikle üzerinde organik yazıyor diye herşeyi alır yedirir bunlar o yüzden boşverelim ben doğru yolda olduğuma inanıyorum çok şükür doktorumda herşeyini biliyor bebeğimin no sıkıntı no stres :)
Deryaa4319 Deletedmom0210 tatlım evimi gayet topluyorum bal dök yala durur her zman çocuğa rağmen ayrıca evle ne alaka senin kendinle ilgili sorunların var galiba nerden ne söyleyeceğini şaşıyorsun
Goktug4343 defne6153 bebek adı üstünde umarım ilerki dönemini etkilemez.... sigara da direk etki etmiyo ama zehirli unutmayın...
Deletedmom0210 Goktug4343 sanki her marka için onu yapmak çok zor sizin de inandıklarınız iki renkten ibaret işte neyin ne olduğunu bilmiyorsunuz iki renk var o olunca organik diyorsunuz Siz çok biliyorsunuz biz bilmiyoruz
Goktug4343 Deletedmom0210 ben resim yükleyemedğim için tarif ettim alın size uzantı bakın... https://www.google.com.tr/search?q=sağlık+bakanlığı+organik+onayı&client=safari&hl=tr-tr&prmd=nisv&sxsrf=ACYBGNRXTlLpPl3S4A5lMf1kfW4Aq9aYXg:1571304153865&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwj0jrOP_KLlAhWWUBUIHbAOBAkQ_AUoAnoECA0QAg#imgrc=pwXD18IT72pIqM
Acemiannne Deryaa4319 6 ay için olanı da var e bebekte ben ilk hamm keçi sütü almıştım bebeğim çok sevdi sonrs hipp aldım hiç sevmedi
Zidi26 Deryaa4319 hipp içinde seker bile var Allah askına yapmayın al demeyin bide gözünüzü seveyim ya
Miray19 Palestinianbride nasil yapiyorsunuz? Ben dun heinz markasinin aldim icinde palm yagi vardi kullanmadim. Ne vericegimi şaşırdım