Baklavanida Bebekleriniz kaç aylık kaç cc mama veriyorsunuz. Sütüm bazı zamanlarda çok az oluyor kızım da süt az geldiği için dayanamıyor kendini yırtıyor mecbur mama veriyorum ama sanki doymuyor gibi 1 buçuk aylık 4 ocakda doğdu?
Susen2 Baklavanida 2 aylik ikizlerim, once 20dk emziriyorum sonra 60cc mama veriyorum. Siz ne kadar veriyorsunuz?
Baklavanida Aryakus2828 çok gelmez mi ki kutuda 90cc yazıyor bilemedim ama oda doymuyor gibime de geliyor
16122022 Susen2 benim de 2 aylık ikizlerim var 20 dakika emiyorlar bazen 90 CC bazen de 120 CC mama veriom degisio
Baklavanida Susen2 ben gündüz gün boyu vermiyorm mama verirsem de 1 defa akşam saat 10 gibi 12 gibi veriyorum gece de 2 defa veriyorum emzirme süresine bakmıyorum emdikten yarım saat sonra veriyom mama 60veya 90cc emdiğine göre dolu dolu emerse 60 az emerse 90
durukusunannesi_ Baklavanida 120 150 cc yazanlar kafayı yemiş olmalı ya nasıl alsın o kadarcık Bebek. Benim kızım 6 Gün sonra 3 aylık olacak 2 saatte bir 75 cc alıyor hem sütümü sağıp veriyorum hem mama bu ölçüde mamayı 90 yaptığımda içemiyor. Ve kgsu da standart
Aybet01 Benimki 1 aylik doktor her emzirmeden sonra 30 cc ver dedi ben sadece sabaha karsi 30 cc veriyorum gun icinde misafir gelirse veriyorum bide mama cok mama taraftari degilim ama bebek mamayada alisiyor bi zamn sonra herlde
Deletedmom_110 nurcanxxx hayır öyle demeyin içen bebekler var yoğun bakımda bire bir şahit oldum oğlumdan bir gün küçük 150 cc içiyordu Oğlum da anca 100
Aryakus2828 nurcanxxx vallaha benim kızım rahat içiyordu herkesin ki aynı olmaz ve doktor bize ne kadar içerse o kadar verebilirsin demişti, yeni doğduğu zamanlar 30 60 arası içiyordu
durukusunannesi_ Baklavanida 2 buçuk 😅tam olsun diye 90 cc 3 kaşık yapıyorum arada ama içemiyor. Emziremiyorum sütümi de sağıp 75 cc veriyorum
Sule9191 Baklavanida bir doktorun önerisin de okumuştum bebeğin kilosu başına 20 cc verebilirsiniz diyordu tabi bebeğin iştahına görede değişir
Deletedmom_110 Baklavanida 29 günlük önce emziriyorjm 15 20 dakka toplam doymuyor kuzum arkadan anne stok sütlerin vardı 200 cc kaldı onlardan da mecbur yarın Hip mama alcammm anca doyuyor çocuğum napıyımmm sütüm azaldı yoğun bakımdan dün çıktık bu haberler beni mafetti :(