Aslihan21 Kızlar ıslak mendil tuvaleti tıkarmı su yavaş gitti sanki tuvalet eğitimine başlayınca biraz attık yani napmam gerek lavabo açıcıcı açarmı başına gelen oldumu
AyazMerve Aslihan21 Erimeyen bir madde olduğu için tabiki tıkar ki tuvalet kağıdı bile atılmaması tavsiye edilir hep 🤷♀️Nasıl çözülür bilemiyorum ama çöp kutusuna atmanızı tavsiye ederim.
Arenimo Aslihan21 Islak mendil atmayın tabi ki tıkar. Hatta hiç birşey atmayın yahu çöpe atmak zor olmamalı.
DarkSwan Aslihan21 1-2 gün önce bir tanıdığımın başına geldi. Tuvaleti tıkandı inanılmaz zorluk yaşadı. Usta getirdiler 2.000 liraya açtılar. Peçete tıkamış rulo haline gelmiş. Çocuğu atıyormuş. Dikkat edin. Atmamaya özen gösterin.
Aslihan21 NurY şimdi öyle yapıyorum ama ilk alıştığında unutup attım yani su az gidiyor biraz bekliyor umarım taşmaz 😰
Aslihan21 Arenimo şimdi atıyorum zaten ilk alıştırdığım zamanlar attım çöpü kaldırmştm ordan kzıım çişini yaparken oynuyordu çünkü
Blackcloud 5 litrelik bidona su doldurup içine biraz bulaşık deterjanı yada şampuan döküp çalkala. Sonra wcye dök, inşAllah çözüm olur. Su yavaş gidiyorsa tıkanmıştır.
Alperenim_talhamm Ben eski oturduğum yerde ev sahiplerimin çok sık tıkanırdı eşimin çalıştığı yerden saf asit getirmesini isterlerdi saf asiti döküp açarlarmış öyle söylemişti ev sahibim
Muazselami Aslihan21 evet maalesef ki tıkar ıslak mendil yüzünden bizim sitenin logarı 4 kez tıkandı en altta ki evlere baskı yapıyordu kova kova ıslak mendıl cıktı