Betulata Merhabalar oğlum 4 aylık aşılaırını olduğunda kan icin vegaferon günde 4 damla seklinde ver dedi hemşire fakat kullandığım günden beri oğlum 3.4 günde bir kaka yapar oldu ve netten biraz arastırdım paraben var yazıyor. Doktoruna soran, bilgisi olan varmı?
Kucukkalbim Betulata Bitkisel içerikli kullanıyoruz bestiron damlamız.Sağlık ocağın verdiği ilaçlarda malesef paraben(kanserojen) bir madde var mümkünse kullanmayın
Semrakrhn38 Betulata banada verdi vegaferon daha kullanmadim.cok tereddutte kaldim aile hakimine dedim baska yazin die oda saglik bakanligi neden kotu ilac yollasin hepsi prabenli dedi yazmadi
Betulata Açık açık paraben var yazıyor arkasında sinir oldum 20 gündür kullanıyordum cocuk huysuz ve kakasını yapamayışı şüphe ettirdi :(
Betulata Sağlık bakanlığı acıklması yok denecek kadar az olması zarar vermez miş diğer kan ilacları tarım bakanlığı onaylıymış :/
Kumsalada-fettahtoprak Betulata benim bebeğim 3.5 aylık söyledim kan damlası kullancam mi diye 6 aydan sonra başlanır dedi . Sizlere kaç aylıkken başlattılar ?
Buseatmaca Kumsalada-fettahtoprak 4 aylıkken verdiler 3 defa kullandım oğlum kaka yapamadı 3 4 gün bende bıraktım kullanmıyorum tedbir amaçlı veriyorlar fakat artık kullanmayı da düşünmüyorum
Mom06 Betulata bizde ishal yaptı ben kullanmadım hiç onu 8 bçuk aylık smdi kan verdk hastaneye hiçbi eksiklik yok kan değerlerinde yani skıntı yapıyosa kullanmayın yazık acı çekmesin eğer ilerde kanda bakıldığında eksik çıkarsa başlarsnız
Salmanc Betulata üzerinde zaten kocaman yazıyor paraben olduğu ? Aldığınız her şeyin içerik kısmını okumalısınız
Esrakarakus Vegaferondaki parapen idrardan aytılabilen bı maddeymis bize çocuk doktorumuz öyle demişti bende başka almak istemiştim doktorum hiç bir farkı yok diyerlerininde o parapen kansorejen etkisi olan parapen maddeyle aynı değil demişti o yüzden ben kullanıyorum 9ayligiz kan değerlerimiz iyi olduğu için biraktiracakmis ebe bunu söyleyen devlette bı doktor değil özel hastanenin doktoru bazı kişiler devlet Hastanesi'nin doktoru tabiki bunu söyler diyip tepki gosteriyorda özellikle yazmak istedim böyle düşünen varsa bizde ilk zamanlar sıkıntı çektik makara ama sonra düzeldi tavsiyem kullanmanızdan yana düz mantık bakıyorum olaya sağlık Bakanlığı'nın yolladığı aşıyı yaptiriyorsak verdiği ilacida kullanabiliriz bu benim düşüncem herkesin dusuncesinede saygım var 😊
Betulata Kumsalada-fettahtoprak Allah Allah 4.ay diye biliyorum benim Bi kaç arkadasımda 4 ayda verdiler
Kumsalada-fettahtoprak Betulata 4 ay asidinda tekrar söyleyeyim bakım veriler belki kilolu görünce cocuginhic bir şeye gerek duymuyorlar resmen