NaimeYilmaz HappyKids Canımız annelerimiz, Lütfen rutin postlara müdahale etmeyelim. Tartışma ortamı yaratmanın kimseye faydası yok. Rutin postlara girmemenizi rica ediyoruz. Askı işlemi uygulamaktan kaçınıyoruz ama lütfen uyarılarımızı dikkate alınız. Sürekli yorum silmek zorunda kalan moderatör annelerimiz var. Lütfen bu konuda bizlere destek olun🙏
Oglumcanim_ Portakalcicegiii Air wickin prize takılan bi ürünü cıkmıs . Doğal yağlar varmış içinde. Aldım ben çok güzel . Hem rahatsız etmiyor hemde etrafa koku yayıyor . Bi bakın ona mutlaka Air wick fişe takılan oda kokusu yazın cıkar zaten
Portakalcicegiii biroglanannesii1 bende sürekli havalandırıyorum evi . Şimdi sipariş verdim + buhardanlık söyledim onuda deneyecegim
Yigitefeannesi biroglanannesii1 +1 çoğunu denemiş be kullanmış birisi olarak normalde otomatik vardı o ağır olur diye kaldırdım yoksa en etkilisi o, ama şuan lcw kokulu mum kullanıyorum çok ferahlatıyor evimi 💐 Portakalcicegiii
Ucansupurge Portakalcicegiii e bebeğin pudrali bir kokusu var genelde mağazaya girince kokuyor ya o koku. baya bebek gibi kokuyor. Onu alıyorum ben salona banyoya koyuyorum çok güzel kokuyor🤗
-erCansu- Portakalcicegiii ben bimden almıştım dışı pembe olan ama anladımki hepimiz alerjiğiz hepimize dokunuyo yumuşatıcı bile almıyorum aylardır pudralı koku seviyorsan dene derm çok güzel o